Bliv Medlem, klik her.

MenuFredag 3. marts 2017 kl. 18.30 byder Club Nord i samarbejde med AKKC på chancen for at støve smoking, butterfly og de store balkjoler af. Det sker i forbindelse med premieren på et splinternyt musikalsk show ”License to Spy – For Queen and Country”. Før forestillingen byder Club Nord sine medlemmer på en backstage VIP-event, hvor der serveres Martini – selvfølgelig shaken, not stirred – samtidig med, at showets sangere og dansere fortæller om showets tilblivelse.

Showet er bygget op over årtiers tema-sange fra de populære og ikoniske James Bond film, der traditionelt set har leveret hit på hit i verdensklasse: Goldfinger, Diamonds Are Forever, Live And Let Die, Goldeneye, Skyfall og mange, mange flere er blevet udødelige klassikere, som emmer af den intensitet og spænding, der er kendetegnende for James Bond filmene, som lige siden begyndelsen i 1962 har fastlåst seerne til skærmen i både biografen og på tv.

I ”Licence to Spy – For Queen and Country” er alle de bedste temasange fra spionfilmene samlet i et elegant show med smukke dansere, flotte kostumer og talentfulde sangere.

Sangeren Michaell Colin, som også er manden bag ideen til showet, leverer sangene på scenen sammen med de tre sangerinder Gry Meilstrup, Christina Undhjem og Malena Vallentine.

Med på scenen er også fire Royal Academy Guards og ”The Diamonds”, en gruppe på seks professionelle dansere.

Fredag 3. marts i Aalborg Kongres & Kultur Center:

Kl. 18.30: Club Nord og AKKC byder på en Martini – shaken, not stirred – og et møde med sangere og dansere 

Kl. 20.00: Showet begynder

 

Billetpriser fra 195 kr.

 

Er du ikke allerede medlem af Club Nord, så meld dig ind på http://clubnord.dk/clubnord/bliv-medlem.aspx