Bliv Medlem, klik her.

MenuClub Nord inviterer til gallashow i Musikkens Hus
 

TV2 Nord uddeler torsdag 30. marts prisen Årets Nordjyde 2016. Det sker ved et stort gallashow i Musikkens Hus med underholdning i topklasse, og Club Nord inviterer naturligvis med til festen og byder på en ekstra unik oplevelse. Efter showet inviteres alle medlemmer til afterparty i foyeren på øverste etage i Musikkens Hus, hvor vi over et glas champagne får mulighed for personligt at lykønske vinderen og hilse på en række af de andre kendte fra showet.

Showet sendes naturligvis live på TV2 Nords egen kanal Salto, og underholdningen leveres af kunstnere som TV-2, Jonah Blacksmith, The Powls, Nyt fra Jylland, og R. Noor, ligesom det musikalske medlem af dommertrioen, Ivan Pedersen, går på scenen for at bidrage til en festlig aften med topunderholdning for hele familien.
TV2 Nords egen Morten Pedholt styrer slagets gang som aftenens vært, når prisen Årets Nordjyde skal uddeles for første gang nogensinde. Prisen består – udover hæder og ære – af en statuette, der er skabt af bronzestøber og billedhugger Lene Purkær, samt 50.000 kroner.
Prisen Årets Nordjyde 2016 gives til en person for den ekstraordinære indsats for at hjælpe andre, og i dommerpanelet sidder sanger og musiker Ivan Pedersen, tidligere landsholdsspiller i håndbold Rikke Nielsen samt sognepræst og tidligere folketingsmedlem Pernille Vigsø Bagge.


Pris:
Fra 200 kroner

Tid:
Fra kl. 19.00

Se mere om showet HER

Er du ikke aktivt medlem af Club Nord, kan du melde dig ind HER