Bliv Medlem, klik her.

MenuKom med backstage og mød Suzi Quatro når hun gæster Aalborg Kongres & Kultur Center!
 


FREDAG D. 29. SEPTEMBER er der lagt op til fællessang i Aalborghallen, når to af 70’ernes musiklegender, rocksangerinden Suzi Quatro og bandet The Rubettes feat. Bill Hurd, giver en fælles koncert, der indeholder alle deres kendte 70’er hits.
De første 20 Club Nord medlemmer får den eksklusive mulighed for at komme backstage og hilse på Suzi Quatro!
 

Suzi Quatro var en af 70’ernes helt store rocksangerinder og lå i toppen af hitlisterne gang på gang, fra hun fik sit første gennembrud i 1973 med hittet ’Can the Can’, der solgte over 2,5 mio. plader verden over.
Hendes duet 'Stumblin’ In' med Chris Norman fra Smokie blev ligeledes en topsællert, og i dag har hun solgt mere end 55 mio. plader på verdensplan.
Det engelske popband The Rubettes blev dannet i 1973, og de blev hurtigt kendte for deres fremtoning på scenen i hvide jakkesæt og stofkasketter. Bandet stod også bag kendte hits som ’Tonight’, ’Juke Box Jive’ og ’I Can Do It’.
The Rubettes hittede bl.a. med sangen 'Sugar Baby Love'. Hittet lå nummer 1 i hele fire uger, da det udkom, og det blev solgt i mere end 3 mio. eksemplarer over hele verden.
Bill Hurd, der er frontfigur i The Rubettes, har tidligere spillet med i Suzi Quatros band, og spillede blandt andet også med på hendes hits ’Stumblin’ In’ og ’She’s in Love With You’ i 70’erne.
Det bliver derfor ikke ukendt for de to 70’er legender at drage til Aalborg sammen og give en stemningsfuld og nostalgisk koncert med alle deres største hits.  
 
 
Program:
19.00 – 20.00: The Glam
20.20 – 21.35: The Rubbettes feat. Bill Hurd
21.55 – 23.10: Suzi Quatro
 
 
Pris:
350 kr. inkl. gebyr
 
 
Backstagebillet:
Ved bestilling af backstagebillet skal du sende en mail til clubnord@tv2nord.dk med antal ønskede billetter.
Backstagebilletterne uddeles efter først-til-mølle princippet!
Information omkring møde-tidspunkt og sted følger.
 
 
OBS!
Koncerten er en ståkoncert, men der vil, som altid være adgang til et begrænset antal unummererede siddepladser efter først-til-mølle princippet bagerst i salen.

Del på facebook