Bliv Medlem, klik her.

MenuÅrets hyggeligste ølfestival står for døren!

Weekenden 27. og 28. oktober afholdes Nordic Brew Festival for 4. gang, og der er skruet ekstra op for bryggerblusset og kræset for detaljen. Nordic Brew Festival har fokus på at introducere øl i alverdens afskygninger, og der er lagt op til en helt forrygende øloplevelse med over 300 unikke øl fra omkring 20 forskellige bryggerier.

Arena Nord har sat rammerne for denne forrygende weekend, hvor arrangementet afholdes i tilbagelænede omgivelser og atmosfæren vil være uformel skabt af mennesker med passion for øl.

De entusiastiske brygmestre vil guide jer igennem en verden af smagsnuancer, og der vil være rig mulighed for at komme hele smagsregistret igennem. Den autentiske bryggeristemning skabes med atmosfærefyldt livemusik, foredrag med spændende ølentusiaster, lækkert mad, sjove og skæve konkurrencer og det hyggeligste samvær.

Udover lækre specialiteter i både fast og flydende form, vil der være en autentisk buffet fra Biergarten Arena. 

Musik og underholdning leveres af følgende navne:

  • SWEET MANDY & THE TEEN TWISTERS
  • THE RAGGEDY ANNS
  • K-DELUXE

Læs meget mere om arrangementet her
 

Ølfestivalen finder sted:

Fredag 27. oktober 2017 kl. 16.00 – 22.00

Lørdag 28. oktober 2017 kl. 12.00 – 22.00
 

Der vil blive udleveret et flot smageglas ved indgangen, og være rig mulighed for at købe øl-poletter, som kan veksles til liflige smagsprøver ved de forskellige stande!


OBS: Det er ikke længere muligt at benytte sig af Club Nord-tilbudet, men du kan stadig købe billetter til Nordic Brew Festivalen her

OBS! Som betalende Club Nord medlem får du 10 ekstra øl-poletter til Nordic Brew Festival’s pakkeløsning, som i forvejen inkluderer: Entré, Biergarten Buffet og 10 smagspoletter.

Køb din billet her via Club Nords hjemmeside og indløs følgende kampagnekode: ClubNordBrew

Er du endnu ikke betalende medlem af Club Nord, kan du logge ind på din Club Nord profil og tilføje det. 

Ønsker du at oprette dig som medlem af Club Nord, kan du gøre det her

 

Din billet til Nordic Brew Festival gælder også til Nordic Ink Festival

 

Del på facebook