Bliv Medlem, klik her.

MenuOpera i Verona - 5 dage!
Besøg Italien med Club Nord og Nilles Rejser!

 

Du kan nu komme med Club Nord og Nilles Rejser til Italien!
Hvad end man er garvet operagænger, eller det er første gang, man overværer en operaforestilling, kan man ikke undgå at blive fascineret, når man befinder sig i Veronas antikke amfiteater. Den gamle romerske arena, der engang husede kampe mellem gladiatorer og vilde dyr danner hver sommer rammerne om Verona’s imponerende friluftsopera. På denne rejse skal vi overvære to af operaens mest kendte forestillinger nemlig Verdis’ Aida og Bizets’ Carmen. Rejseleder på turen er operaekspert og redaktør for operatidsskriftet ASCOLTA Peter Wang. Vi bor på et charmerende hotel i Veronas gamle bydel få hundrede meter fra arenaen.

Rejsebeskrivelse:

Afrejsedato: 26. august 2018 med fly fra Aalborg.
Pris fra 8.995 kr

1. dag: Venedig
Udrejse med SAS fra Aalborg via København til Venedig, hvor vi lander midt på formiddagen. På en byrundtur skal vi opleve vidunderlige Venedig. Byen, der er bygget på pæle i Brentaflodens delta ud mod Adriaterhavet, er totalt bilfri, og derfor sejler vi med vores private båd ind til centrum. På en spadseretur gennem Venedigs smalle gader skal vi opleve den helt særlige stemning, der hersker i byen, som gennemkrydses af utallige kanaler. Kanalerne passeres ad smalle, høje broer, der tillader den livlige kanaltrafik at sejle uhindret under dem. Vi besøger bl.a. Rialtobroen, hvor der er marked året rundt, og ved den berømte Markusplads ser vi klokketårnet, Markuskirken samt Dogepaladset. Dernæst kører vi til Verona, hvor vi indkvarteres på hotel i den gamle bydel kun ca. 300 meter fra den antikke arena. Velkomstmiddag.

2. dag: Verona byrundtur  - Halvdagstur
På en byvandring i Verona ser vi bl.a. Arenaen, det berømte amfiteater, som vi senere på turen skal stifte nærmere bekendtskab med samt Scala-gravmælerne og Dantes plads. Ad den mondæne forretningsgade, Via Mazzini, når vi til Piazza delle Erbe, hvor der foregår en livlig torvehandel. Nær torvet finder vi Julies hus med den fra Shakespeares skuespil så berømte balkon. Om aftenen er der mulighed for, at deltage i fællesspisning på en hyggelig lokal restaurant (ej inkl. ca. EUR 25,00). 

3. dag: Operaforedrag og Carmen
Formiddagen til fri afbenyttelse. Om eftermiddagen vil rejseleder Peter Wang præsentere og fortælle om aftenens operaforestilling. Efterfølgende mulighed for, at deltage i fællesspisning på en hyggelig lokal restaurant (ej inkl. ca. EUR 25,00). Senere skal vi overvære Georges Bizets berømte opera Carmen. Operaen er baseret på den skildring, som den baskiske toreador Don José Lizzarrabengoa gav af sit liv, inden han blev henrettet for mordet på sigøjneren Carmen. Sammen med billetten udleveres et stearinlys som tændes ved operaens begyndelse. Man kan se frem til et spektakulært syn når tusindvis af lys oplyser den lune dybblå aftenhimmel.

4. dag: Ekstraudflugt: Vinsmagning i Vapolicella - Operaforedrag og Aida
Ikke langt fra Verona finder man det verdensberømte vinområde Valpolicella også kaldet Amaronedalen. Vi besøger en vingård i området, hvor vi skal smage på stedets vine. Vi smager på fire forskellige vine; Ripasso, Amarone, Recioto og Passito samt nyde en frokost. Udflugten koster kr. 395,- pr. person og skal bestilles ved tilmelding. Gennemføres ved min. 20 tilmeldinger. Om eftermiddagen vil rejseleder Peter Wang præsentere og fortælle om aftenens operaforestilling. Efterfølgende mulighed for, at deltage i fællesspisning på en hyggelig lokal restaurant (ej inkl. ca. EUR 25,00). Aftenens operaforestilling er verdens måske mest berømte forestilling, nemlig Verdis Aida. Vi nyder stemningen, musikken og den milde sommeraften inden vi spadserer tilbage til vores hotel.     

5. dag: Bologna – Aalborg
Formiddagen til fri afbenyttelse.
Over middag sætter vi kursen mod Bologna, hvorfra vi flyver med NILLES charterfly direkte til Aalborg.

Køb dine billetter her!

Del på facebook