Bliv Medlem, klik her.

MenuTorsdag 27. september 2018 afholder Club Nord foredrag med Rasmus Tantholdt ved

Pedersen & Nielsen Automobilforretning i Jyllandsgade 28, 9000 Aalborg.

 

Foredraget præsenteres i samarbejde med Volvo og Bridgestone.

 

Klokken 19.00-21.00 inkl. en kort pause og tid til spørgsmål.
I pausen og efterfølgende er der mulighed for at købe signerede kopier af Rasmus’ bog: MED ÅBNE ØJNE. Der kan betales med Mobilepay og kontanter, og bogen koster 150 kr.

 

Dørene åbner kl. 18.15, og der er mulighed for at købe drikkevarer både før showet og i pausen.

 

KØB DIN BILLET HER: https://billetto.dk/da/e/foredrag-med-rasmus-tantholdt-v-club-nord-tv2-nords-seerklub-billetter-307395

Bemærk: Du skal oprette et login på Billetto for at få tilsendt dine billetter.

 

Om Rasmus Tantholdt

Rasmus Tantholdt har siden 2003 været international korrespondent i diverse konflikt-, krigs- og katastrofeområder, og har bl.a. dækket krigene i Irak, Afghanistan, Syrien og det arabiske forår.  Selv føler Rasmus, at han har oplevet, hvad andre oplever på tre-fire liv.

Rasmus blev uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i juni 2000. Han begyndte på TV2 Nyhedernes indlandsredaktion i juni 2000 og på udlandsredaktionen fra 2003. Rasmus har modtaget adskillige priser for sit journalistiske arbejde og talent; han fik tildelt et German Marshall Fellowship i 2006, vandt Steen Bådsgaard Prisen i 2009, og i 2012 og 2014 vandt han TV-prisen for årets bedste nyhedsindslag, der uddeles af mediebranchen.


Om selve foredraget

MED ÅBNE ØJNE: Oplev hele Danmarks TV2 korrespondent Rasmus Tantholdt fortæller om sit liv bag kameraet på godt og ondt. Om de etiske og moralske dilemmaer, og om risikoen ved at arbejde i lande ramt af krig eller naturkatastrofer. Om de alvorlige historier men også de mange pudsige episoder, der opstår på de mange rejser rundt i verden. Et foredrag med alvor og humor og altid brand aktuelt.

Del på facebook