Bliv Medlem, klik her.

MenuPoul Anker Bech: Det tabte land på Vendsyssel Teater

Du kan nu komme med Club Nord på en fantastisk kunstnerrejse med forestillingen om Poul Anker Bech. Du får en helaftensoplevelse, hvor du forinden har mulighed for besøge Vendsyssel Kunstmuseum og se Poul Anker Bechs værker til nedsat Club Nord pris.

Program for mandag 15. oktober:
KLOKKEN 18:30
Velkomst og introduktion ved direktør Lars Sennels og dramaturg Anne Middelboe Christensen.
Lars byder velkommen og fortæller kort om Vendsyssel Teater.  Anne fortæller dernæst om forestillingen, dansen, musikken og om maleren Poul Anker Bech.
(Mødested: Foyeren på Vendsyssel Teater, Banegårdspladen 4, 9800 Hjørring)

KLOKKEN 19:30
FORESTILLINGEN ’Det tabte land’ – et musikalsk drømmespil
Det tabte land er en forestilling om maleren, der kæmper med sig selv for at få skabt sine billeder. Det tabte land er også en forestilling om manden, der savner sin afdøde hustru - og om provinskunstneren, der kæmper med at blive anerkendt i hovedstaden.
Læs mere om forestillingen her

Du bestiller dine Club Nord billetter til forestillingen ved at ringe direkte til Vendsyssel Teaters billetkontor via telefon 98 92 47 11 – hverdage kl. 10.00 – 15.00.

 

Du er også meget velkommen til at kigge forbi billetkontoret på Vendsyssel Teater i Hjørring, hvor de står klar til at hjælpe på hverdage mellem kl. 10.00 – 15.00.
 

Billetpris 225 kr. per person (normalpris 265 kr.)
 

Deadline for bestilling af billetter er torsdag den 4. oktober 2018!

 

 

 

SPISEMULIGHEDER I TEATRET

Der er mulighed for tilkøb af en smagfuld menu i caféen ’Hos Uffe’ - menuen er inspireret af forestillingen.

Forret: ”Moderne sur-søde høns” Hønsesalat med sprød skinke, peberrod og sur-sød-dressing, lunt brød og koldt smør.

Hovedret: ”Pouls gris” Svampegratineret svinekotelet, serveret med urtetimbale, frisk grape/nøddeskal og rodfrugter

Pris 2 retter 195 kr. (husk at bestille bord i god tid på tlf. 23 31 62 68)

 

 

BESØG VENDSYSSEL KUNSTMUSEUM

Vendsyssel Kunstmuseum holder ekstraordinært åbent samme mandag fra 15:00-16:00 for ClubNord-medlemmerne. I dette tidsrum tilbydes en introduktion til Poul Anker Bechs værker, mens værkerne betragtes. Som ClubNord-medlem kan man med fremvisning af forestillingsbilletten købe billet til 45,-.

Hvis du ønsker at besøge museet inden aftenens program, skal du huske at tilmelde dig Club Nords besøgsliste hos Vendsyssel Kunstmuseum på telefon 98 92 41 33.

 

KØB PLAKATENTEN

Teatret har reserveret 30 eksemplarer af den populære forestillingsplakat, som er en fortolkning af Poul Anker Bechs malerier – plakaten fås kun i begrænset antal, og kan ved dette arrangement erhverves for 100,- (A2-størrelse).


HUSK! GRATIS TOG OG BUS TIL OG FRA TEATRET

Hvis du har købt billet til en forestilling på Vendsyssel Teater, kan du benytte teaterbilletten som billet i en NT bus eller et af Nordjyllands Trafikselskabs tog på dagen for forestillingen. Fremvis billetten til chaufføren ved påstigning eller kontrolløren på forlangende.


 

 

Del på facebook