Bliv Medlem, klik her.

MenuOplev Aalborg Vinterrevy i Aalborg Kongres & Kultur Center 

Stjernetræf eksklusivt for Club Nord med Ernst Trillingsgaard og Rasmus Krogsgaard

 

Aalborg Vinterrevy giver nordjyderne garanti for skønsang med Pernille Schrøder, gummifjæs med Thomas Mørk, Vicki Berlin med komiske figurer og intruktør Rasmus Krogsgaard med sine parodier - og med den gennemmusikalske kapelmester, er der lagt op til en Aalborg Vinterrevy af de helt store med grin, gråd, latter og god lyd. 
Kapelmester Mickey Pless styrer for første gang taktstokken i revyorkesteret, mens balletten fremføres af fire dygtige dansere fra House of Dance. 
Restaurant Papegøjehaven leverer den store buffet, og aftenens dansemusik er med Signe and the Signs, et festband med lutter erfarne og professionelle musikere med noget til alles dansesko. 

 

Stjernetræf eksklusivt for Club Nord
Eksklusivt stjernetræf for Club Nord, hvor vi møder grundlægger og tidl. direktør for Aalborg Kongres & Kultur Center, Ernst Trillingsgaard, samt nu kunstnerisk konsulent og skuespiller og instruktør, Rasmus Krogsgaard, der begge giver indblik i, hvad der skal til for at skabe en revy, der fænger sit publikum. 


Praktisk information

 • Lørdag den 1. december kl. 17.30 (fra kl. 17.30 til kl. 18.00 - Stjernetræf med velkomstdrink) 
 • Aalborg Kongres & Kultur Center - mødested er under uret i foryeren til Europahallen
 • Program for aftenen:
  Kl. 18.00: Lækker julebuffét
  Kl. 20.00: Aalborg Vinterrevy 
  Kl. 21.30: Livemusik og dans

  Kl. 01.00: Aftenen sluttes
 • Læs mere: https://akkc.dk/arrangementer/musik-teater/revy/aalborg-vinterrevy-2018/

Køb af billetter:
Ring til AKKC's billetkontor tlf. 99355566 (kl. 10-16) eller besøg billetkontoret i Aalborg Kongres & Kultur Center og bestil dine Club Nord billetter. 

 

Del på facebook