Bliv Medlem, klik her.

MenuENDNU en julekonkurrence for medlemmer af Club Nord 

Vind et gavekort på 5.000 kr. til juleshopping i 'Dejlige Hjørring'

 

Hjørring Handel og Club Nord er i strålende julehumør, så nu sætter vi ENDNU en gang et gavekort på 5.000 kr. på højkant. Næste heldige vinder offentliggøres mandag d. 17. december! 

Er du medlem af Club Nord? Så kan du måske blive den heldige vinder, når vi trækker lod blandt alle betalende medlemmer om et gavekort på 5.000 kr. til juleshopping i 'Dejlige Hjørring'

Julemagi i Dejlige Hjørring
Der er fyldt med julemagi i Hjørring, hvor vores heldige vinder kan spendere sine 5.000 kroner i de mere end 170 butikker, restauranter og detailforretninger, der er medlemmer af Hjørring Handel. Fra fredag d. 9. november er hele byens centrum lyst op af den magiske julebelysning, med blandt andet Kyssetræet, Minnie & Mickey, Olaf og julemand i gågaderne. Herudover er der både flotte og kæmpestore juletræer, vandfald og anden magi i rundkørsler i byen. 

Lidt om præmien  
Med et gavekort fra Hjørring Handel i hånden er der mulighed for at shoppe mere end 170 forskellige steder i 'Dejlige Hjørring' - se hele listen med modtagere af Hjørring gavekortet og få idéer til både shopping, spisning og selvforkælelse her: http://hjhandler.dk/gavekort-kan-anvendes-her/ .
''Shoppinggavekortet'' er elektronisk og fungerer på samme måde som det velkendte Dankort. Det leveres i en kortholder og kan bruges igen og igen, indtil det er ''tømt'', og man har desuden hele tiden mulighed for at følge sin saldo. 

Medlemskonkurrence
Hvis du allerede er betalende medlem af Club Nord, så deltager du automatisk i lodtrækningen. Hvis ikke, så meld dig ind her - du kan sagtens nå det endnu: https://clubnord.dk/clubnord/bliv-medlem.aspx

Konkurrencebetingelser: ansatte ved TV2 Nord og medlemmer af disses husstand kan ikke deltage i denne konkurrence

Del på facebook