Bliv Medlem, klik her.

MenuKom med Club Nord til Forårsmessen i Arena Nord helt gratis! 
Dit Club Nord medlemskort giver gratis adgang til Forårsmessen 2019

Kom med til Vendsyssels største forårsmesse med alt til bolig, have og fritid - og i år også golf! 
Som medlem af Club Nord har du + én ledsager mulighed for deltage helt gratis, når Arena Nord åbner dørene op for messen i den første weekend i marts. Lørdag og søndag fra kl. 9-16. 


Forårsmessen 2019
Forårsmessen er en messe for alle, med en bred vifte af aktiviteter. Til messen har du både mulighed for at møde udstillere inden for områder som hus, have og fritid. Messen er velbesøgt med mere end 10.000 årlige gæster, som besøger de mange udstillere i de to dobbelthallere. Den ene af hallerne er fyldt med inspiration inden for bil, båd, camping og cykler, mens den anden spænder bredt over hus, have og fritid. 

Nyt i 2019
I år åbner Forårsmessen for første gang op for hal nummer 3. Denne hal vil omfavne et golf-univers, som Frederikshavn Golfklubs Proshop står for indretningen af.
Hvert år serveres der en stor fiskebuffet på Arena Nords 1. sal. Denne byder på et væld af lækre delikatesser og kan købes for kr. 125,- for voksne og kr. 60,- for børn under 12 år. 
Også den søde tand kan fristes af det lækre kagebord der kan findes i hal 1.
 

Club Nord medlemmer
Club Nords medlemmer får gratis entré til kortholder + én ledsager ved fremvisning af Club Nord medlemskort (børn under 12 år kommer gratis med i forvejen ifølge med en voksen). 

Du kan læse mere om Forårsmessen HER!

Del på facebook