Bliv Medlem, klik her.

MenuKoncert

GRAND PRIX GALLA - Disco Tango

Aalborg Kongres og Kultur Center

Lørdag 23. marts 2019 kl. 20:00

Varighed: Ca. 2 timer og 20 min inkl. pause

Koncerten er en ståkoncert, men der er som altid et antal unummererede siddepladser bagerst i salen.

Club Nord pris: 250 kr. (normalpris 350 kr.)

 

Kan du huske da alle danskere samledes om fjernsynet én bestemt aften om året – og der var landgangsbrød, rejecocktails og kulørte drinks i Bodum cocktailglassene? Eller da vi sad helt ude på kanten af stolene og hujede, hver gang Brødrene Olsen fik ”douze point”? Så er Disco Tango showet for dig!

 

Anette Heick, Silas Holst, Lonnie Devantier, Bryan Rice og Gry tager publikum med på 40 års rejse med fantastiske Melodi Grand Prix øjeblikke og sørger for den ultimative Grand Prix oplevelse. Med sig har de en af Danmarks bedste dj’s og konferencier, Henrik Milling, og gallashowet bliver på ypperste vis bundet musikalsk sammen af selveste Henrik Krogsgaard.

 

Alle har de haft fingrene dybt begravet i Dansk Melodi Grand Prix, og tager publikum med på en fantastisk rejse igennem de legendariske øjeblikke vi alle husker, for at fejre 40-året for dansk deltagelse i Det Internationale Melodi Grand Prix. 

Med musik og gode historier bliver publikum ført igennem 40 års grand prix historie, og holdet kunne ikke være bedre sammensat. Fælles for dem alle er, at de er fuldstændig vilde med Grand Prix, og har været med til at skabe de minder som dukker op, når vi taler Dansk Melodi Grand Prix.

Alt i alt er der lagt op til en aften, hvor man både kan nyde den fantastiske musik og få gode historier med i købet: Hvad skete der med Lonnies store røde telefon fra Hallo Hallo? Har Gry stadig den blågrønne kjole fra Kloden drejer? Og hvad med Anettes stewardesseuniform fra 2007 og Copenhagen Airport?

Publikum kan se frem til at opleve et gensyn med alle de bedste grandprix-hits fra både ind- og udland. Fly on the Wings of Love, Waterloo, Euphoria, Congratulations, Lige Der Hvor Hjertet Slår, Vi Maler Byen Rød og mange flere af de bedste sange fra de sidste 40 år kan opleves i et spektakulært show, der både er en oplevelse for ører og øjne.

 

Et stort orkester og en gruppe talentfulde dansere vil skabe den helt rette grandprix-stemning, når Danmarks største Grand Prix-hyldest løber af stablen og sætter gang i en fest i fællessangens tegn.

 

Medvirkende:

Annette Heick

Lonnie Devantier

Bryan Rice

Gry Johansen

Silas Holst

DJ & konferencier:

Henrik Milling

 

Orkester:

Henrik Krogsgaards orkester med 50 års jubilæums tour

Del på facebook