Bliv Medlem, klik her.

MenuKunne du tænke dig at glæde én du holder af - eller dig selv - med billetter til musicalen TERKEL I KNIBE i Aalborg Kongres & Kultur Center? Animationsfilmen blev en milepæl i dansk filmhistorie, og succesen var ikke til at tage fejl af med mere end 375.000 solgte biografbilletter. De skøre, grove og forunderlige figurer fra Anders ''Anden'' Matthesens univers vækkes til live i en ''motherfårking musical'', der er mindt lige så sjov, grov og respektløs og komplet politisk ukorrekt som filmhittet fra 2004. 

Som Club Nord medlem har du nu mulighed for at købe billetter med hele 100 kr. rabat. Rabatten gælder til forestillingerne 24. april kl. 20.00, 25. april kl. 20.00 og 28. april kl. 15.00. 

Om forestillingen 
TERKEL I KNIBE - i en helt ny og revideret teaterversion med ''Andens'' ikoniske filmsange samt ny musik af Clemens. En stjernerække af selvfede sangere, grænseoverskridende komikere og skizofrene skuespillere indtager rollerne som: Terkel, Jason, Dorit, Sten, Saki, Silas, Gunnar, Arne, Quang, Johanna, Rita, Leon, Beate og Steward Stardust samt artister, dansere og et stort orkester!

Titelrollen som Terkel spilles af Ruben Søltoft, der i musicalen har sin musical- og teaterdebut. Standupkomikeren spiller, ifølge Jyllands-Posten, rollen som Terkel ''med så megen musikalitet, humor og sangstemme, at man må kvittere med UG med kryds og slange for hans debut i en musical''. 

I TERKEL - THE MOTHERFÅRKING MUSICAL bliver publikum forkælet med vanvittige og grænseoverskriddende optrin og replikker, et stort og stjernespækket hold af skuespillere, komikere, dansere og sangere på scenen, fed musik med både nye sange og sange fra filmen samt en kreativ iscenesættelse, der blander brug af dukker og skuespillere i en scenografi, der gør brug af den nyeste teknologi. 

Køb dine billetter til den ønskede forestilling her: 
Onsdag 24. april kl. 20:00: http://bit.ly/2KhZCx5
Torsdag 25. april kl. 20:00: http://bit.ly/2KksUeH
Søndag 28. april kl. 15:00: http://bit.ly/2UrSR0m

 

Del på facebook