Bliv Medlem, klik her.

MenuEfter en stor succes i 2018, er Motorsport Nordjylland  igen klar til at afvikle en afdeling af RallyX Nordic. I år bliver det 3. afdeling af det nordiske mesterskab, der afvikles på Nysumbanen ved Arden i weekenden 1.-2. juni og det bliver uden sammenligning det største motorsports-event på dansk grund i år!

 

 

Som Club Nord medlem kan du spare hele 100 kr. på en weekendbillet: Club Nord pris 250 kr. (normalpris 350 kr.).

Børn til og med 12 år kommer gratis ind.

Køb dine Club Nord billetter og vær med til at heppe på de danske deltagere. 
(OBS! maks 4 billetter pr. medlem)

Indtast rabatkoden Club Nord (skal først indtastes efter du har trykket på ’gå til betaling’)

Billetter: Klik på ''køb billetter'' her i arrangementet og log ind. 

 

Om løbet

Følgende 5 fantastiske klasser deltager, og der forventes dansk deltagelse i næsten dem alle:
- Supercar
- Supercar Lites
- Super Touring
- RX Academy
- RallyX CrossCar

 

Selve konceptet med offroad gør det meget mere publikumsvenligt, da der er kun køres 4/6 omgange pr. heat, hvorfor der skal køres efter chancen, hvis den er der. Der er ikke tid til lange spekulationer undervejs, hvilket også nogle gange ender med en kolbøtte, fordi beslutningen måske var lidt for optimistisk. Banen er 1.166 meter lang, men første omgang er kun 601 meter lang. Så i princippet køres der kun 3½ og 5½ omgange.

 

En offroadbane består af både grus og asfalt, hvilket stiller store krav til kørerne, da de skal være omstillingsparate hele tiden. Yderligere er der et alternativt spor, kaldet jokerlap, hvor kørerne skal igennem én gang pr. heat. De bestemmer selv hvornår, så der skal de også hurtigt kunne ændre strategi, hvis sporet er "optaget". I Supercar, der er kongeklassen indenfor offroad, forventes der 2 danskere til start. De har over 500 hk og slår betydeligt en formel 1 racer i optræk. Der skal ske noget på de få omgange, der er til rådighed, så derfor er det vigtigt at komme hurtigt op i fart hele tiden.

 

Indgangen åbner kl. 08.00. Kørsel på banen starter kl. 09.00.

 

Adressen er:

Nysumbanen

Nysumgaardvej 8

9610 Nørager

 

Gratis bus til RallyX Nordic fra Hobro - læs mere her: http://www.mnj.dk/Gratis-bus-til-RallyX-Nordic

 

Det er muligt at overnatte på stedet. Det koster 100 kr. pr. campingenhed pr. døgn. Hvis man ønsker strøm, koster det 100 kr. ekstra. Camping kan købes her: https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=tczpj9p2wn

 

Det er også muligt at købe sæsonkort til Nysumbanen, hvor billetter til årets 5 arrangementer er indeholdt, medlemskab af klubben samt bladet Autosport (der er ikke Club Nord rabat på sæsonkort) . Priserne er følgende:

Voksen fra 17 år - 700 kr.

Børn 13 - 16 år - 500 kr.

 

Sæsonkort kan købes her til og med den 30. april 2019: http://www.mnj.dk/S%C3%A6sonkort-2019

Del på facebook