Bliv Medlem, klik her.

MenuFlyv med Club Nord og NILLES til jubilæumsfest i Tallinn

Helt eksklusivt kan Club Nord og NILLES REJSER præsentere en 2-dages rejse til Estlands hovedstad, Tallinn. Her skal vi fejre vores nationalflag, Dannebrog, som den 15. juni 2019 kan fejre 800 år!

På denne jubilæumsrejse fejrer vi, at det er 800 år siden, at Dannebrog ifølge legenden faldt ned fra himlen i Lyndanisse under Valdemar Sejrs felttog i Estland. Vi bevæger os rundt i den smukke middelalderby Tallinn, hvor der vil være arrangementer med dansk islæt. 
H.M. Dronning Magrethe II vil desuden besøge byen og deltage i festlighederne. Rejsen som KUN udbydes hos NILLES i samarbarbejde med Club Nord, bliver gennemført med det danske flyselskab Great Dane Airlines, som flyver direkte mellem Aalborg og Tallinn. 

Rejsebeskrivelse: 
1. DAG
Tallinn byrundtur

Udrejse med Great Dane Airlines fra Aalborg direkte til Tallinn. Der serveres let morgenmad på flyet. Efter kun 1 time og 15 minutters flyvning lander vi i Estlands hovedstad. Vi tager på byrundtur, hvor vi til fods kommer igennem Tallinns charmerende gamle centrum. Vi spadserer forbi Dombjerget med paralamentet og besøger den russisk-ortodokse Aleksander Nevskij Katedral med flotte løgkupler. Vi ser Den Danske Konges Have med mindesmærket for det sted, hvor sagnet fortæller, at Dannebrog faldt ned fra himlen. Herfra fortsættes til den imponerende Skt. Olai Kirke og gennem byens hyggeligste stræder til rådhuset, der ligger centralt på byens livlige torv. 
Indkvartering centralt i byen ved middag. 

2. DAG
J
ubilæum 800 år med Dannebrog
Hele dagen står i jubilæets tegn. I tårnet Kiek in de Kök ved Tallinn Bymuseum har det Nationalhistoriske Museum ved Frederiksborg Slot produceret en analytisk udstilling om Dannebrogs historie. Udstillingen åbnes officielt den 15. juni af H.M. Dronning Margrethe II, og vi er naturligvis til stede ved åbningen. På Frihedensplads underholder estiske og danske sangkor, og senere vil fejringen fortsætte i Den Danske Konges Have, hvor der også forventes, at H.M. Dronning Magrethe II deltager. Vi spiser middag, hvorefter vi kører i lufthavnen. 
Vi flyver med Great Dane Airlines til Aalborg. Ombord på flyet serveres aftenkaffe med kage. 


Afgang: 
14. juni 2019 - 15. juni 2019

Pris fra:
3.495,-
Inkl. 
- Direkte fly Aalborg-Tallinn t/r
- Forplejning på flyrejsen t/r
- 1 x overnatning i hjertet af Tallinn
- 1 x morgenmad
- 2 x middag
- Byrundtur i Tallinn 
- Dansk rejseleder
Transportmåde: Bus

Køb din billet her: https://www.nilles.as/tallinn-jubilaeumsrejse-800-ar-med-dannebrog

 

Del på facebook