Bliv Medlem, klik her.

MenuI samarbejde med NILLES REJSER udbyder TV2 Nords seerklub Club Nord denne specialtur, blandt andre med hele Nordjyllands Mogens Jørgensen. På denne tur besøger vi Kvægtorvet i Odense og får en rundvisning hos TV2. Her fortæller Mogens sjove anekdoter fra sin egen tid hos tv-byen. Turen går videre uden Mogens, men i stedet sammen med Nilles dygtige guide, til hyggelige Svendborg, hvor vi spiser middag og overnatter. På programmet er også Dybbøl Banke og slaget i 1864. Vi træder ind i et stykke danmarkshistorie og genoplever slaget, når vi sejler til Als. Her byder Sønderborg på sønderjysk tapas og senere går vi en tur i Sønderborg og hører mere om 1864 – dagen og kampen om Als. Vi slutter turen i hyggelige omgivelser på Hvidsten Kro, hvor vi nyder en dejlig middag.

 

1. DAG: Rundvisning på Kvægtorvet

Udrejse og brunch i Hedensted. Vi ankommer til Odense, hvor vi skal på en byrundtur rundt i den historiske bys gader og stræder og høre spændende historier om byens fortid som hovedstad og vigtig middelalderby. Efter frokost dykker vi ned i TV 2s historie, når vi skal på rundvisning på Kvægtorvet. Her kommer vi helt tæt på nyhedsstudiet og det store aktualitetsstudie hvorfra TV2 sender flere af de større sportsudsendelser og Station 2. Vi oplever den travle hverdag i Tv-byen og får indblik i hvordan folkene bag kamerarat arbejder. Mogens Jørgensen vil ligeledes fortælle om sin tid hos Kvægtorvet. Herefter kører vi videre mod Svendborg, hvor vi spiser middag og overnatter.

 

2. DAG: Dybbøl Banke – Sønderborg – Hvidsten Kro

Vi sejler fra Bøjden og til Fynshav og fortsætter dernæst videre til 1864 og Dybbøl Banke. Her har vi arrangeret en spændende rundvisning, hvor vi træder direkte ind i de dramatiske dage under krigen i 1864. Med lyden af buldrende kanoner og skrig fra de sårede soldater bevæger vi os rundt på slagmarken. Vi ser alt fra den historisk korrekte skanse til et kig ind i barakkerne i soldaterbyen bag fronten, hvor trætte unge mænd hvilede ud mellem de blodige kampe. Vi fortsætter til Sønderborg, hvor vi skal smage på noget så særpræget som sønderjysk tapas. Tapas forbinder man som regel med Spanien, men det holder ikke de to sønderjyske kokke Sune og Jesper tilbage. Efter måltidet går vi på en spændende byrundtur i Sønderborg. Den 2. og 3. april 1864 regnede tusindvis af granater ned over Sønderborg, hvilket efterlod byen i ruiner og med beboerne flygtende ud af byen. Sidste stop er Hvidsten Kro, som er værter ved en omgang stegt flæsk med persillesovs.

 

Vælg mellem to afrejsedatoer:

AFREJSEDATO                                                                      PRIS

16. oktober                          Hotel Svendborg                          2.145 kr.

23. oktober                          Christiansminde Hotel                 2.145 kr.

Prisen er pr. pers. i dobbeltværelse

Tillæg for enkeltværelse 250,-

 

INKLUDERET I PRISEN MED NILLES

 4-stjernet bus

 1 x overnatning i Svendborg

 1 x brunch (udrejse)

 1 x sønderjysk tapas

 1 x morgenmad

 1 x aftensmad på Hotel Svendborg

 1 x aftensmad (hjemrejse)

 middag på Hvidsten Kro

 Rundvisning på Kvægtorvet

 Rundvisning på Dybbøl Banke

 Færgeoverfart Bøjden - Fynshav

 Udflugter ekskl. entréer

 Dansk rejseleder og Mogens Jørgensen

 

HOTEL

Best Western Plus Hotel Svendborg

Centrumpladsen 1, DK-5700 Svendborg
Tlf. 62 21 17 00
www.hotel-svendborg.dk

 

HOTEL

Christiansminde Hotel

Christiansmindevej 16

5700 Svendborg

Tlf. 6221 9000,

www.christiansminde.dk

 

SE MERE

http://www.nillesrejser.dk/tv2

Del på facebook