Bliv Medlem, klik her.

MenuGlæd dig - der er JUL I ZOO og i Club Nord!

I hele december måned kan du glæde dig til Club Nords Adventskonkurrence for medlemmer, hvor vi hver uge trækker lod om en ny, VILD præmie fra Aalborg ZOO. Du kan blandt andet vinde årskort, elefantfodring og billetter til JUL I ZOO.

HOLD ØJE MED DIT NYHEDSBREV OG PÅ CLUB NORDS FACEBOOK!

Om JUL I ZOO

Aalborg Zoo åbner op for en eventyrlig og magisk JUL I ZOO. Haven forvandles til en anderledes og stemningsfuld lysoplevelse, der tager udgangspunkt i dyrenes særkende, adfærd og de verdensdele, de oprindeligt kommer fra. Fra Grønland i nord til Afrika i syd opleves julens atmosfære og traditioner med en særlig oplevelse af dyrene i baggrunden. Haven illumineres med en kvart million lyspærer, der guider gæsterne igennem haven og byder på forskellige oplevelser af lysrum. JUL I ZOO byder på flere forskellige arrangementer og events i løbet af julen, hvor blandt andet grønlandsk korsang, Luciaoptog og workshops med gaver til dyrene kommer til at foregå. I de mange boder, som fylder haven med forskellige duftindtryk, kan også sulten blive stillet. Her tilbydes grønlandske og afrikanske specialiteter, den traditionelle julebuffet, brændte mandler og gløgg og æbleskiver. Til en rigtig jul hører selvfølgelig også julemanden. Hans hytte ligger ved siden af rensdyrenes stald og her kan alle børn kommer og hviske deres juleønsker i julemandens øre.

JUL I ZOO starter d. 15. november og kører fredag, lørdag og søndag samt alle dage i december.
Det magiske lys er tændt kl. 16.00-21.00, og JUL I ZOO slutter d. 30. december.

 

Hold øje med konkurrencerne i nyhedsbrevet og på Facebook/clubnord!

 

Første adventspræmie: Vind 10 indgangsbilletter til Aalborg Zoo: én heldig vinder får 5 dagsbilletter samt 5 JUL I ZOO-billetter (kl. 16-21)

 

Anden adventspræmie: 2 voksen-årskort samt 2 børne-årskort (vi finder 2 vindere af denne præmie)

 

Tredje adventspræmie: Klø en tapir på maven (for 4 personer)

 

Fjerde adventspræmie: Kom helt tæt på elefanterne sammen med en dyrepasser (for 6 personer)

 

Konkurrencebetingelser
Vi udlodder ovenstående 5 præmier i løbet af december måned 2019. Præmierne skal anvendes inden udgangen af 2020 (gavekort er gældende 1 år frem fra de bliver udstedt). Vinderne er selv ansvarlige for at booke/benytte præmierne i det givne tidsrum. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være minimum 18 år for at deltage i konkurrencen. Vinderne findes ved lodtrækning og kontaktes direkte. Medarbejdere ved TV2 Nord og Aalborg ZOO, samt disses husstande, kan ikke deltage i konkurrencerne.

Vi glæder os til at forkæle nogle heldige vindere med disse medlemskonkurrencer, og vi håber, at du deltager i dem. Hvis du er i tvivl, om du er betalende medlem, så ring endelig til os, vi sidder klar ved telefonen netop for din skyld. 

 

Del på facebook