Bliv Medlem, klik her.

MenuKonditorkager, dansk design og Det Kongelige Teater

Kom i julestemning i København med Club Nord og Nilles Rejser! I julemånederne pynter byen sig med kulørte julelys og smukt dekorerede juletræer - og på Strøget handles lystigt ind i de juleudsmykkede butikker og på de små hyggelige julemarkeder, der findes rundt omkring i centrum. Vi besøger en af Danmarks førende konditorer, den gamle scene på Det Kgl. Teater og designeren Bjørn Wiinblads hus. Vi bor centralt i gåafstand til flere af byens hyggelige butikker og julemarkeder.

1. DAG: Jul i konditoriet

Morgenkomplet i Hedensted. Der køres en kort byrundtur, hvor vi ser mange af Københavns kendetegn, inden der på egen hånd bliver tid til juleindkøb, museumsbesøg eller blot til at nyde den hyggelige julestemning på Strøget. Sidst på eftermiddagen kører vi til Absalon City Hotel. Om aftenen skal vi til det helt store kagegilde, når vi besøger La Glace fra tv-serien ”Jul i konditoriet”. Her kommer vi i julestemning i konditoriets flotte rammer og får serveret alverdens lækre kager. Efter besøg hos La Glace går vi tilbage til hotellet. Man kan også vælge at spadsere en tur i Tivoli, som er omdannet til et flot julemarked med små boder og funklende kaskader af julelys.

2. DAG: Bjørn Wiinblad og Det Kgl. Teater

Først spiser vi morgenmad på hotellet, inden vi besøger den kendte danske designer Bjørn Wiinblads hus, hvor vi får en guidet rundvisning i Det Blå Hus. Boligen, tegnestuen og værkstedet står i dag intakt uden de store forandringer og hans værker kan ses overalt i huset. Der byder sig også en unik mulighed for at købe den specielle julegave med hjem, når vi går på opdagelse i Bjørn Wiinblads juledesign, hvor du finder alt lige fra stel, platter, krus og julepynt. Herefter besøger vi Det Kongelige Teater, hvor vi skal på rundvisning på den traditionsrige Gamle Scene og høre om scenes mange hemmeligheder. Vi spiser aftensmad i Hedensted.

Afrejse fra Jylland og Fyn

 

AFREJSEDATO   DAGE        PRIS

03. december         2              2.295

 

Tillæg for enkeltværelse pr. nat: 330 kr. 

Rabat til 3. person på 1 værelse pr. nat: 180kr. 

 

INKLUDERET I PRISEN MED NILLES

   4-stjernet bus

   1 overnatning i København

   1 x morgenmad

   1 x morgenkomplet (udrejse)

   1 x aftensmad (hjemrejse)

   Rundvisning i det Kgl. Teater

   Kagegilde hos La Glace

   Rundvisning i Bjørn Wiinblads Hus

   Inkl. nævnte entréer (kr. 600,00)

   Dansk rejseleder

 

HOTEL

Absalon City Hotel

Helgolandsgade 15, DK-1653 København V.

Tlf. 3324 2211, www.absalon-hotel.dk

OM HOTELLET

Absalon City Hotel er et 4-stjernet hotel, centralt beliggende i København tæt på Tivoli, Strøget og Hovedbanegården. Hotellet råder over elevator og morgenmadsrestaurant. Alle værelser er med bad og toilet samt TV. Forplejningen om morgenen er en flot buffet.

 

SE MERE OG KØB BILLET TIL TUREN HER:

 

 www.nillesrejser.dk/julestemning-i-kobenhavn-2-dage

 

 

Del på facebook