Bliv Medlem, klik her.

MenuKonkurrencen er afsluttet.

Stort tillykke til Oda og Søren fra Nøvling, som blev de heldige vindere af præmien!!

Trænger lejligheden, huset, kontoret eller sommerhuset til at blive frisket op, så har du nu muligheden for at vinde en professionel malers arbejdskraft en hel dag - og du får oven i købet også materialer for 1000 kr. oven i, hvis du er den heldige vinder. Præmien fra Nordjysk Malerfirma har en samlet værdi af 5000 kr.

Den glade giver af præmien, Nordjysk Malerfirma, er godt nok et Aalborg-baseret malerfirma, men de dækker hele Nordjylland. De udfører alle typer opgaver inden for malerfaget, både i forbindelse med renovering og nybyggeri for private, virksomheder og det offentlige. De har med andre ord stor erfaring med alle typer opgaver inden for malerfaget, både ude og inde, så vinderen af Club Nords konkurrence kan godt se frem til at få besøg af en dygtig, grundig og erfaren maler. Læs mere om Nordjysk Malerfirma her

For at deltage i konkurrencen, skal du sende en mail til Club Nord og fortælle hvad du lige står og mangler en kvalitetsbevidst maler til. Skriv til os om dit malerprojekt på clubnord@tv2nord.dk 

Vi trækker lod blandt alle besvarelser mandag 19. oktober og du skal være betalende medlem af Club Nord for at kunne vinde. Er du i tvivl om dit medlemskab, så kontakt Club Nord på 96 96 96 96 på hverdag 08.00-14.00.

 

Konkurrencebetingelser:

Præmien kan ikke ombyttes til kontakter og maleropgaver skal være bestilt og udført senest 19. oktober 2021. Eventuelle materialer, der overstiger 1000 kr. betales af vinderen selv, efter aftale med Nordjysk Malerfirma. Kan maleropgaven ikke fuldføres af én person i løbet af en enkelt arbejdsdag, så aftaler vinderen selv eventuel betaling for ekstra timeforbrug med Nordjysk Malerfirma. 

 

Del på facebook