Bliv Medlem, klik her.

MenuGlæd dig til en af årets store musikalske oplevelser, når TV-2 4. november besøger Arena Nord som en del af deres akustiske jubilæumstour.

Tidløse klassikere som ‘Bag duggede ruder’, ’ Alt hvad hun ville var at danse’ og ‘De første kærester på månen’ er blot et lille udpluk af de mange hits, som TV-2 har leveret til den danske befolkning siden bandets opståen i 1980. Hele fire årtier har passeret, og med de samme fire bandmedlemmer, Steffen Brandt (forsanger, keyboard, guitar), Hans Erik Lerchenfeld (guitar), Sven Gaul (trommer) og Georg Olesen (bas), tilhører TV-2 nu de sjældenheder i dansk musik, som har holdt sammen og leveret musik i usædvanlige 40 år. Som Steffen forklarer det: ”Vi kommer som altid med fred. Og kærlighed! Vi kommer med 40 års sange om livet og døden og alt det imellem. Vi trækker en linje ned gennem historien og finder de sange frem, som nærmest synger sig selv, blandet med de sange, som er vores bud på noget tidløst og eviggyldigt. Vi skal holde en fest og hylde fælleskabet, og vi vil ikke have det mindste imod det, hvis koncerterne giver anledning til, at publikum synger med. Vi står gerne på mål for sammenhængskraften, samværet og det folkelige, og vi glæder os helt vildt til at sparke 40-årsfesten i gang!”

Fornyelse er et nøgleord, når sange gennem 40 år opstår som en spejling af en skiftende virkelighed, samfundet, mennesker og den daglige trummerum. Netop derfor dykker TV-2 direkte ned i det højaktuelle behov for at stå sammen og finde håb – med en akustisk lyd som favner med intimitet og nærvær:

”Vi startede nede i 80’erne med at indspille sange, som vi syntes, at vi selv og tiden trængte til. Vi har ladet tilværelsen passere gennem sangene som et slags filter i et forsøg på at forstå en hastig skiftende virkelighed. For at kunne gøre det ordentligt, er man nødt til at sætte sig selv på spil. Vi har trukket vejret gennem sangene – nogle gange hæsblæsende og energisk, andre gange med en eftertænksomhed, grænsende til nagende tvivl og uro. 40 år er lang tid, men vi har først og fremmest stadig en stor glæde ved at spille. Sammen. Så længe vi kan gå på scenen og finde den energi og lyst, fortsætter vi!”

Koncerten gennemføres som en siddende intimkoncert for 450 publikum og alle restriktioner i forbindelse med Covid-19 overholdes naturligvis.

Som Club Nord medlem får du en gratis drinksbillet, når du køber din billet. Drinksbilletten sendes særskilt og først få dage før arrangementet.

Billetten koster 510 kr. (plus et gebyr på 5 kr. pr. ordre) og kan købes ved at følge linket (kræver Club Nord medlems-login). 

Køb din Club Nord fordelsbillet senest 2. november 2020

Del på facebook