Bliv Medlem, klik her.

MenuFor 20 år siden blev Carpark North dannet og med den udødelige ’Transparent & Glasslike’ cementerede de sig som et af Danmarks største rockbands. Sidenhen har bandet udsendt en masse hits, som bl.a. tæller ”Renegade”, ”Raise Your Head” og ”Save Me From Myself”. Er du fan af tv-programmet 'Toppen af poppen' så har du uden tvivl også her lagt mærke til Laus magiske fortolkninger og stemme!

Nu udsender Carpark North nummeret ’Panic Attack’, som er deres første single siden 2017, hvor albummet ”Hope” kom. Udspillet er en ny begyndelse for Carpark North – og der er mere på vej! Ikke mindst de fem store koncerter her i efterår/vinter 2020, som tager bandet rundt i Danmarks største byer. Og Lau, Søren og Morten er i den grad i topform, når de besøger Arena Nord.

Koncerten gennemføres som en siddende intimkoncert for 450 publikum og alle restriktioner i forbindelse med Covid-19 overholdes naturligvis.

Som Club Nord medlem får du en gratis drinksbillet, når du køber din billet til koncerten. Drinksbilletten sendes særskilt og først få dage før arrangementet.

Billetten koster 355 kr. plus et gebyr på 5 kr. pr. ordre og kan købes ved at følge linket (kræver Club Nord medlems-login). 

Køb din Club Nord fordelsbillet senest 2. november 2020

Del på facebook