Bliv Medlem, klik her.

MenuGlæd dig - der er jul i dejlige Hjørring og i Club Nord!

Fra slutningen af november og i hele december måned kan du glæde dig til Club Nords Adventskonkurrencer, hvor vi hver uge trækker lod om et gavekort på hele 2500 kr. fra én af Hjørring Handels butikker. Gavekortene er gældende i 3 år fra udstedelsesdatoen.

Hold øje med konkurrencerne her på hjemmesiden, i nyhedsbrevet og på Facebook/clubnord

1. adventspræmie

Vind et gavekort på 2500 kr. til Fjerrenseriet i Hjørring.

Hos Fjerrenseriet kan du finde alt fra kvalitets boligtekstiler, dyner, madrasser, senge, sengelinned, duge, sengetæpper og plaider til brugskunst, håndklæder og gardiner. Se mere på www.fjerrenseriet.dk

For at deltage i konkurrencen om gavekortet til Fjerrenseriet skal du bare svare på spørgsmålet:

 

Der findes kun to af denne slags træ i hele verden - det ene står i Hjørring, det andet i Shanghai. Men hvilket træ er der tale om?

1) Et krammetræ

2) Et vinketræ

3) Et kyssetræ

Send dit svar til clubnord@tv2nord.dk og husk, at du skal være betalende medlem af Club Nord, TV2 Nords seerklub, for at kunne vinde gavekortet. Vi finder vinderen ved lodtrækning blandt alle rigtige besvarelser mandag 30. november og vinderen får direkte besked.

Jul i Hjørring

Der er masser at glæde sig til for den heldige vinder af gavekortet, for der er fyldt med julemagi i Hjørring i november og december. Hele byens centrum er lyst op af den magiske julebelysning i gågaderne, lige som der er både flotte og kæmpestore juletræer, vandfald og masser af magi til en hygge-tur med alt hvad et julehjerte kan begære. 

Konkurrencebetingelser

Konkurrencen er kun for betalende medlemmer af TV2 Nords seerklub, Club Nord. Er du i tvivl om dit medlemskab, så log ind på www.clubnord.dk eller ring på tlf. 96 96 96 96 hverdage mellem 10.00 og 14.00.

Vi udlodder i alt 4 adventspræmier i løbet af november og december måned 2020. Gavekortene kan anvendes i 3 år fra udstedelsesdatoen. Vinderne er selv ansvarlige for at benytte præmierne i det givne tidsrum. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være minimum 18 år for at deltage i konkurrencen. Vinderne findes ved lodtrækning blandt alle rigtige besvarelser og kontaktes direkte. Medarbejdere ved TV2 Nord og Fjerrenseriet, Bone’s Hjørring, Kop & Kande Hjørring og House & Jeff og Hjørring Handel, samt disses husstande, kan ikke deltage i konkurrencerne.

 

Del på facebook