Bliv Medlem, klik her.

MenuFor næsten seks år siden gæstede det portugisiske moderne balletensemble Quorum Balletten for første gang Aalborg med Svanesøen, og fik stor succes blandt publikum og hos anmelderne. Nu er balletkompagniet tilbage med sin Denmark Tour 2020, som heldigvis også inkluderer Aalborg Kongres & Kultur Center, hvor de opfører en af verdens stærkeste kærlighedshistorier Romeo & Julie søndag den 22. november

Quorum Ballettens fortolkning af Romeo & Julie er både for danseinteresserede og for ballettens feinschmeckere, og forestillingen er inspireret af den originale fortælling, som man stadig den dag kan relatere sig til. For emnet er den eviggyldige kærlighed: den kærlighed, der føder os og samtidig forbruger os, som leder os og får os til at miste os selv. Eller som Romeo beskriver det: ”Kærlighed: Den mest diskrete vanvid. Bitter gift og formindsket sødme.”

Som Club Nord medlem får du 50 kr. rabat uanset billettype. Køb dine billetter ved at følge linket her https://bit.ly/2Sva4me

Derefter skal du vælge hvor i salen du ønsker at sidde, og logge ind med din Ticketmaster profil. Rabatten er automatisk fratrukket prisen.

Har du behov for hjælp til at logge ind eller er du i tvivl om dit medlemskab, så tvivl ikke med at kontakte os på telefon 96 96 96 96 hverdage mellem kl. 8.00 og 14.00.

Del på facebook