Bliv Medlem, klik her.

MenuKonkurrence: vind en lækker bogpakke med 3 bøger om kost, motion og sundhed fra Politikens Forlag

 

Mission sund aftensmad v. Michelle Kristensen

- sundhedsekspert på Go’morgen Danmark på TV 2

Aftensmaden til hverdag er den store udfordring for mange, der vil leve sundt. De fleste af os er travle og trætte, når vi kommer hjem og skal til at lave mad, og derfor kommer vi let til at springe over, hvor gærdet er lavest. Det, vi har brug for, er en opskriftsamling med masser af retter, der er både sunde og lækre – og som kan laves i en fart!

I sin nye kogebog har Michelle Kristensen samlet 100 opskrifter på aftensmad, der smager forrygende, og som sikrer, at du får en masse grøntsager til din aftensmad. 208 sider, vejl. pris: 250 kr.

 

Styrk dit immunforsvar v. Pia Norup & Tine Jørgensen

- lægens og ernæringsspecialistens 6-ugersplan

”Hvad kan jeg gøre for at styrke mit immunforsvar?” Det spørgsmål fik læge Pia Norup og cand.scient. i klinisk ernæring Tine Jørgensen igen og igen, da coronaepidemien brød løs i Danmark. ”Der vil altid være sygdomme, vi ikke kan undgå, ligegyldigt hvor mange vitaminer vi spiser, og hvor sundt vi lever. Det er vigtigt at understrege. Men det er bestemt muligt at højne kroppens beredskab generelt ved skrue op for de indsatser, der styrker immunforsvaret, og ned for dem, der svækker det,” fortæller Pia Norup, kendt fra TV 2- succes’en Kan man spise sig rask og forfatter til bogen Kronisk sund.

Nu har hun sammen med sin kompagnon i Roots Clinic, Tine Jørgensen, skabt en 3-trinsplan, der systematisk bygger immunforsvaret op i løbet af 6 uger. Der er tale om en fuld livsstilsplan med madplaner, lækre opskrifter og træning på alle ambitionsniveauer. Planen omfatter bl.a. også vitaminer, mineraler og andre kosttilskud, som har videnskabelig dokumentation for at styrke immunforsvaret og beskytte mod sygdom. 296 sider, vejl. pris: 270 kr.

 

Anti-inflammatorisk topform på 4 uger v. forfatterne Martin Kreutzer & Simon Weisdorf

- få succes med anti-inflammatorisk kost – nemmere end nogensinde

Det behøver ikke være raketvidenskab at give kroppen ekstra styrke til at tage kampen op mod gigt, hjerte-kar-sygdomme, eksem, over belastningsskader og truende virus og bakterier. Kort sagt alle de sygdomme, hvor der er inflammation indblandet. Du kan endda gøre det i ét hug – og ved at spise helt almindelig mad.

I Anti-inflammatorisk topform på 4 uger er alt det nørdede og besværlige ved anti-inflammatorisk kost skrællet væk. Makkerparret Martin Kreutzer og Simon Weisdorf, der bl.a. er kendt for den anti-inflammatoriske succesbog Velsmurt, viser dig, måltid for måltid, dag for dag i 4 uger, hvordan du fletter de sunde madprincipper ind i en travl hverdag. Kom godt i mål med masser af konkrete værktøjer:

Nemme, lækre opskrifter til alle måltider i 4 uger. Komplette indkøbslister med mad, du kan købe i almindelige supermarkeder. Overskuelige madplaner uden madspild. Klare svar på de spørgsmål, der oftest melder sig undervejs.

256 sider, vejl. pris 300,00 kroner

Deltag i konkurrencen:

Forfatteren og sundhedseksperten Michelle Kristensen, er opvokset i en nordjysk by. Men hvilken by?

a) Aars

b) Arden

c) Farsø

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET

Del på facebook