Bliv Medlem, klik her.

Menu



Konkurrence: vind en lækker bogpakke med 3 krimier fra Politikens Forlag

KOLLAPS

Den tidligere jægersoldat Michael Plessner er i Rusland for at undervise en gruppe russiske rigmænd i overlevelse. Og for at løse en særlig opgave for Forsvarets Efterretningstjeneste. Kollaps er den femte bog i Thomas Rathsacks populære thrillerserie om den tidligere jægersoldat Michael Plessner. Udgivelse: 19. marts 2021.

Langsomt kommer Plessner til bevidsthed. Det er mørkt, og han befinder sig i en havareret bil med blodet dryppende fra et sår i panden. Han aner ikke, hvor han er. På passagersædet sidder en livløs kvinde, og i en rygsæk finder han en harddisk og en håndfuld reagensglas med vandprøver. Over ham summer himlen pludselig af helikoptere. Lyskegler skærer sig igennem skoven. Instinktivt fornemmer han, at det ikke bare er et biluheld, han er vågnet op fra, men en menneskejagt. Og at han selv og kvinden er byttet.

Plessner er blevet kontaktet af en kvinde fra Forsvarets Efterretningstjeneste. Hun har tilbudt ham et anseeligt beløb for at tage til det nordlige Rusland og afholde et overlevelseskursus for en samling prominente rigmænd – og ved samme lejlighed hjembringe en særlig genstand fra det fjerne russiske område. Plessners mavefornemmelse bød ham egentlig at sige nej til opgaven, men hans ubændige eventyrlyst og en flad tegnebog har gjort, at han har trodset rationale og instinkt.


OM FORFATTEREN

Thomas Rathsack (f. 1967) er forfatter, foredragsholder og tidligere jægersoldat. Hans selvbiografi, Jæger – i krig med eliten, udkom i 2009 og har solgt over 250.000 eksemplarer i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Bulgarien, USA og Tyskland. Thomas Rathsack debuterede som romanforfatter i 2011 og er desuden kendt for sin medvirken som chefinstruktør i TV 2's programserie Korpset.

320 sider. Vejl. pris: 250 kr.

 

MAND UDEN ANSIGT

Ny krimiserie af Dennis Jürgensen - udkommer: 15. marts 2021

Et nedgravet lig.

En forsvundet dreng.

En ansigtsløs gerningsmand.

En ung skolelærer og hans elev går langt ude i Vadehavet, da tågen pludselig overrasker dem, skræmmende tæt. De bliver borte fra hinanden, og da vandet begynder at stige, gribes læreren af panik. Han hører et skrig i tågen. Drengen har fundet et lig. Et ansigt stirrer op fra havbunden. Og de er ikke alene i tågen.

Sådan lyder skolelærerens forklaring. En mystisk, ansigtsløs skikkelse kom ud af den hvide tomhed og slog ham bevidstløs, og nu er drengen væk. Det er ikke første gang, et barn er forsvundet fra den lille flække Melum ved den jyske vadehavskyst. Året før forsvandt en 6-årig pige, og da Sønderjyllands Politi hverken formåede at finde pigen eller gerningsmanden, bliver der nu hentet eksperter ind udefra. Liget lå i grænselandet, hvilket gør det til en sag for både den københavnske kriminalassistent Lykke Teit og tyske hauptkommissar Rudi Lehmann fra Polizei Flensburg.

Mand uden ansigt er første bog i serien om efterforskerne Lykke Teit & Rudi Lehmann.

Lykke Teit er 34 år og kriminalassistent i Afdelingen for Personfarlig Kriminalitet på Københavns Politigård. Hun er fraskilt og har mistet sin datter Gry på 2 år i en tragisk hændelse. For at modvirke depression har Lykke begravet sig i arbejde og drømmer om at få sin første drabssag i ’førertrøjen’. Lejligheden byder sig, da hun sendes til Vadehavet for at opklare drabet på en mand, som hun tidligere har kendt.

Rudolph ’Rudi’ Lehmann er 61 år og Hauptkommissar i Mordkommission ved Polizei Flensburg. Rudi er gift med Beate igennem 27 år. Parret har to voksne børn. Kommissæren er en erfaren politimand med tilknytning til det tyske rejsehold over en årrække. Rudi har som Lykke oplevet en privat tragedie, der nager ham, et ’spøgelse’ fra nazitiden, som involverer flere familiemedlemmer.

OM FORFATTEREN

DENNIS JÜRGENSEN (f. 1961) debuterede i 1981 med ungdomsromanen Kærlighed ved første hik og har siden udgivet mere end 60 bøger primært til børn og unge. I 2014 tog han springet til voksenforfatter med første bind ud af seks i sin krimiserie om efterforskningsleder Roland Triel.

368 sider. Vejl. pris: 300,00 kr.

 

ULVESOMMER

Ny spændingsserie af Hans Rosenfeldt

En død ulv. Et bandeopgør. En lejemorder.  På blot et par dage vendes tilværelsen op og ned i den lille svenske by Haparanda, og Hannah Wester fra det lokale politi må indse, at det ikke bliver en sommer som alle andre.

En ulv findes død, med hvad der viser sig at være dele af et menneskelig i maven. Hurtigt forstår politiet at afdøde er sluppet væk fra en blodig massakre i Finland. Men hvorfor dukker han op her i skovene omkring Haparanda? Tiden er knap, for andre er lige så interesserede i sagen som politiet. Samtidig, i Sankt Petersborg: lejemorderen Katja venter, i en lejlighed der ikke er hendes. Venter på besked om sin næste opgave, som fører hende over flere grænser – til det nordøstlige Sverige, til Haparanda. Begivenhederne eskalerer hurtigt, og pludselig er den lille soveby åsted for en række brutale hændelser, helt ulig noget Hannah Wester, hendes unge makker Gordon og de øvrige medlemmer af Haparandas politi har kunnet forestille sig.

Første bind i en ny spændingsserie af skaberen bag tv-serierne BROEN og MARCELLA.

OM FORFATTEREN

HANS ROSENFELDT er en svensk forfatter, og skaberen bag tv-serien BROEN (2011–2018), som er set af over en tredjedel af Danmarks befolkning. Hans Rosenfeldt står også bag Netflix-hittet MARCELLA og er den ene del af krimimakkerparret Hjorth & Rosenfeldt, som med bestsellerserien om Sebastian Bergman er udgivet verden over.

400 sider. Vejl. Pris: 300,00 kr.

 

Deltag i konkurrencen:

Forfatter Hans Rosenfeldt står, som nævnt ovenfor, bag tv-serien 'Broen'. Hvilken bro er der tale om i første sæson af serien, med Kim Bodnia og Sofia Helin i hovedrollerne?

a) Storebæltsbroen

b) Øresundsbroen 

c) Limfjordsbroen

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET

 

Del på facebook