Bliv Medlem, klik her.

MenuCLUB NORD FORÅRSKONKURRENCE 
- vind 4 X ophold for 2 personer på Ruths Hotel 

I løbet af de næste 4 uger udtrækker vi hele 4 vindere af et luksusophold for 2 personer på Ruths Hotel i Gl. Skagen - et pusterum fra hverdagen med eksklusiv forkælelse.

Hvert gavekort giver adgang til:

  • 1 overnatning for 2 personer i dejligt dobbeltværelse
  • Adgang til Ruths Wellness på både ankomst- og afgangsdag. Her kan man frit benytte hotellets træningsfaciliteter, sauna, dampbad samt terapibassin.
  • Badekåbe til låns og tøfler til at tage med hjem
  • 2 retters menu i Brasseriet
  • Morgenmad inkl. æggeretter frisk tilberedt af kokken

Gavekortet har en værdi af 2690 kr. (for et en-dags hverdagsophold for 2 personer - opholdet kan ikke bookes i tidsrummet 15. juni til 15. august). 

Det eneste du skal gøre, for at deltage i konkurrencen om gavekortene, er at klikke på linket nedenfor og udfylde skemaet. Du behøver kun at udfylde skemaet én gang for at deltage i alle 4 lodtrækninger:

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET

Vi trækker lod om et gavekort hver uge blandt alle deltagere i konkurrencen. Det sker på følgende dage: mandag 19. april, mandag 26. april, mandag 3. maj og mandag 10. maj (husk at du skal være betalende medlem for at kunne vinde). Vinderne kontaktes direkte.
 

Medarbejdere ved TV2 Nord og Ruths Hotel, samt disses husstande, kan ikke deltage i konkurrencen. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.

 

Del på facebook