Bliv Medlem, klik her.

MenuSOMMERKONKURRENCE - VIND COBANA HÆNGEKØJE

Vind en Cobana hængekøje til en værdi af 3.499 kr.

Cobana hængekøjen kan bruges udendørs hele sommeren. Cobana stoffet, der er brugt til hængekøjen, er både vandafvisende og lysægte, så hængekøjen holder i årevis. Cobana Hammock - Alu er en hængekøje med aluminiumstativ og indbyder til afslapning og hygge i solen med din yndlingsbog og en kold drink. Læg dig bare til rette i hængekøjen, som er specialdesignet til at give dig den bedste komfort

Det eneste du skal gøre, for at deltage i konkurrencen om hængekøjen, er at klikke på linket nedenfor og udfylde skemaet. Du kan deltage i alle 4 konkurrencer allerede nu, ved at kigge her på siden under 'arrangementer og konkurrencer'.

Udfyld skemaet her og deltag i den anden af sommerens konkurrencer 

Vi trækker lod om en sommerpræmie hver anden uge blandt alle deltagere i konkurrencen. Det sker på følgende dage: mandag 14. juni, mandag 28. juni, mandag 12. juli og mandag 26. juli (husk at du skal være betalende medlem for at kunne vinde). Vinderne kontaktes direkte.

Medarbejdere ved TV2 Nord og SACKit, samt disses husstande, kan ikke deltage i konkurrencen. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.

Del på facebook