Bliv Medlem, klik her.

MenuSOMMERKONKURRENCE - VIND SACKIT LAMPER

Vind 2 stk. Light 150 indendørs og udendørs lamper til en værdi af 2000 kr.

Forlæng lyset i de sene nattetimer om sommeren, eller bring lys til de mørke vintermåneder med SACKit Light. Du kan bruge lamperne, lige hvor du vil - både inde og ude. I solskin eller i regnvejr. På land og i vand. Om du skal på picnic en forårsdag, vinterbade i minusgrader, til spilaften på terrassen eller skabe tryghed på børneværelset. Vælg selv, om du vil hænge den op i rebet, eller om du vil lade den ligge dekorativt på terrassen, i græsset eller på gulvet.

Lamperne er gennemarbejdet dansk design med et maritimt touch og har lang batteritid, justerbar lysstyrke, samt er støv- og vandtætte.

Det eneste du skal gøre, for at deltage i konkurrencen om lamperne, er at klikke på linket nedenfor og udfylde skemaet. Du kan deltage i alle 4 konkurrencer allerede nu, ved at kigge her på siden under 'arrangementer og konkurrencer'.

Udfyld skemaet her og deltag i tredje konkurrence 

Vi trækker lod om en sommerpræmie hver anden uge blandt alle deltagere i konkurrencen. Det sker på følgende dage: mandag 14. juni, mandag 28. juni , mandag 12. juli og mandag 26. juli (husk at du skal være betalende medlem for at kunne vinde). Vinderne kontaktes direkte.

Medarbejdere ved TV2 Nord og SACKit, samt disses husstande, kan ikke deltage i konkurrencen. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.

Del på facebook