Bliv Medlem, klik her.

MenuKom bag kulisserne på Ruths Hotel

Club Nord inviterer betalende medlemmer til rundvisning og foredrag på Ruths Hotel søndag den 7. november 2021.

Oplev en rundvisning på det smukke badehotel med efterfølgende miniforedrag ved Hoteldirektør Tom Boye, som fortæller historier om livet bag Ruths Hotel, som blandt andet har været portrætteret i en række TV udsendelser produceret af TV2 Nord. 
Vi slutter dagen i de hyggelige omgivelser med kaffe og kage. 

Billetterne købes ved at sende en mail til clubnord@tv2nord.dk med oplysninger om navn, ønskede antal billetter og telefonnummer (kun for betalende medlemmer). Der er et begrænset antal billetter - derfor først til mølle....... Er du i tvivl om dit Club Nord medlemsskab, bedes du venligst kontakte os på 96 96 96 96. 

Betaling foregår efter tilmelding, vi sender en mail, hvor vi bekræfter tilmelding samt diverse oplysninger vedr. betaling.

 

Varighed: Ca. 2 timer

Dato: Søndag 7. november 2021 kl. 14:00 - 16:00

Billetpris: 100,- kr. 

Adresse: Hans Ruths Vej 1, 9990 Skagen (Gammel Skagen)

 

EKSTRA BONUS!

I forbindelse med arrangementet på Ruths Hotel, tilbydes Club Nords medlemmer helt eksklusivt et ophold i dobbeltværelse for 2 personer med 2 retters menu i Brasseriet, 1 glas bobler før middagen, samt morgenbuffet.

Pris: kr. 2.000,- for 2 personer (normalpris kr. 2.990,-)

Tilbuddet gælder kun for ophold fra søndag 7. november til mandag 8. november.

 

For booking af overnatning, kontakt venligst receptionen på Ruths Hotel og oplys at du ønsker at booke et ’Club Nord’ ophold.

Kontakt receptionen Ruths Hotel på telefon 98 44 11 24.

Del på facebook