Bliv Medlem, klik her.

MenuER AFVIKLET - Deltag i adventskonkurrencen uge 48: TRYK HER
 

Adventskonkurrencen i uge 47:

Vind gavekort på 2.500 kr. til Guldsmed Hassing og Mimi De Paris i årets juleby Hjørring

Velkommen til Club Nord og Hjørring Handels adventskonkurrencer. Fra slutningen af november og i hele december måned trækker vi hver uge lod om to gavekort på 2.500 kr.
Altså i alt gavekort for 20.000 kr.!!! I år kan du vinde gavekort til:
- Guldsmed Hassing
- Mimi De Paris
- CentrumAuto
- Skovbo-Ren
- Fjerrenseriet
- House & Jeff
- Metropolshopping Center
- Kop & Kande

Hold øje med konkurrencerne her på hjemmesiden, i nyhedsbrevet og på Facebook/clubnord

  

1. adventskonkurrence

I denne uge kan du vinde et gavekort på 2.500 kr. til Guldsmed Hassing (Se deres Facebookside TRYK HER) - , samt et gavekort på samme beløb til Mimi De Paris (Se deres hjemmeside TRYK HER)

Du skal blot svare på dette spørgsmål:
Hvilken by er kåret som årets juleby 2021?:

1: New York
2: Hjørring
3: Herfølge

HUSK: Du skal være betalende medlem af Club Nord, TV2 Nords seerklub, for at kunne vinde gavekortet. Vi finder vinderen ved lodtrækning blandt alle rigtige besvarelser mandag 29. november og vinderen får direkte besked.
 

Jul i Hjørring - Årets juleby

Der er masser at glæde sig til for den heldige vinder af gavekortet, for der er fyldt med julemagi i Hjørring i november og december. Hele byens centrum er lyst op af den magiske julebelysning i gågaderne, lige som der er både flotte og kæmpestore juletræer, vandfald og masser af magi til en hygge-tur med alt hvad et julehjerte kan begære. 

Du kan læse mere om Hjørring Handel ved at TRYKKE HER

 

Konkurrencebetingelser

Konkurrencen er kun for betalende medlemmer af TV2 Nords seerklub, Club Nord. Er du i tvivl om dit medlemskab, så log ind på www.clubnord.dk eller ring på tlf. 96 96 96 96 hverdage mellem 10.00 og 14.00.

Vi udlodder i alt 4 adventspræmier i løbet af november og december måned 2021. Gavekortene kan anvendes i 3 år fra udstedelsesdatoen. Vinderne er selv ansvarlige for at benytte præmierne i det givne tidsrum. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være minimum 18 år for at deltage i konkurrencen. Vinderne findes ved lodtrækning blandt alle rigtige besvarelser og kontaktes direkte. Medarbejdere ved TV2 Nord, Hjørring Handel, samt de deltagende butikker og disses husstande, kan ikke deltage i konkurrencen.

Del på facebook