Bliv Medlem, klik her.

MenuKoncert

Konkurrencen er afsluttet - Vindere er fundet:)

VIND 2 BILLETTER TIL MARTIN JENSEN "ME, MYSELF, LIVE"

Lørdag den 27. november kl. 20.00 - AKKC, Aalborg Kultur- & Kongrescenter.

Det her er hvad man indenfor købmandsbranchen ville kalde en rigtig PRISBASKER!
Nu kan Club Nord nemlig - i samarbejde med AKKC - sætte to billetter på højkant til Martin Jensen "Me, Myself, Live" show.

Det bliver spetakulært når den verdenskendte DJ og X-Factor dommer besøger Aalborg med et unikt show.

Gennem 2020 og starten af 2021 har DJ og producer Martin Jensen haft stort succes med sit online koncertkoncept Me, Myself, Online, hvor flere hundredetusinde mennesker har set med hjemme fra stuerne hver gang.

I november sadler han dog op til at tage sit online-koncept til livepublikummet. Me, Myself, Live er Martin Jensens næste skridt i hans mange pionerende tiltag i de seneste år. Konceptet tager udgangspunkt i nordisk mytologi og er en hyldest til hans danske rødder samt beundring af de gamle historier. Showet byder på en sammensmeltning af en kæmpe visuel identitet med de nytænkende produktioner som set til hans online-koncerter.

Martin Jensen har brugt rigtig mange timer på at forberede Me, Myself, Live, som faktisk var planlagt allerede til foråret 2020. Derfor glæder han sig ekstra meget til at komme ud på den anden side af skærmen igen, og møde publikum til en fest i den virkelige verden! 

Når Martin Jensen indtager AKKC, kan man glæde sig til et helt særligt DJ-performance-set. I stil med hans spektakulære online-koncerter vil selve live-koncerten byde på et altomsluttende sceneunivers:

Jeg har valgt at få designet et helt 3D univers ud fra nordisk mytologi, som jeg går meget op i og synes er en hamrende fed verden - ikke fordi jeg er troende, men fordi jeg synes, det er et sindssygt sejt univers. Det bliver et show med adskillige sceneelementer og et ekstremt tætpakket DJ-performance-set med super sindssyg energi,” fortæller Martin Jensen selv om koncerten, der foruden Aalborg også kan opleves i Falkonersalen i København.

Late Night efter koncerten
Efter koncerten er der Late Night, der giver dig mulighed for at føre den gode stemning videre ud i nattetimerne. Glæd dig til afterparty-stemning med kolde drikkevarer, DJ Gil Glaze og farverig belysning i foyeren. Det er gratis at deltage til Late Night, og arrangementet er åbent for alle og kræver dermed ikke billet.

 

Vil du vinde to billetter?

Giv dit bud på nedenstående spørgsmål:

Hvad er koncertens 3D univers bygget op om?

A: Martin Jensens liv

B: Hans liv som maskinmekaniker

C: Nordisk mytologi

Vi udtrækker fire vindere tirsdag den 23. november - Vinderne får direkte besked og vil blive offentliggjort på Club Nords Facebookside

 

Er du ikke medlem? - Så skynd dig at melde dig ind - Det koster 75 kr. om året!
TRYK HER

Del på facebook