Bliv Medlem, klik her.

MenuSpar op til 35% som Club Nord medlem. Køb billetter til den musikalske forestilling Pippi Langstrømpe, i Aalborg Kongres & Kultur Center tirsdag den 30. november kl. 18.00 

Nu giver vi alle vores Club Nord medlemmer chancen for en rigtig familie oplevelse for store og små.
”Her kommer Pippi Langstrømpe” lyder det gennem de ellers fredelige gader, da Pippi ankommer med sit ræverøde hår til Villa Villekulla med både hest og abe. En mærkelig pige som Pippi har byens folk aldrig mødt før. Men selvom Pippi er anderledes fra alle andre i byen, så bliver hun straks gode venner med de artige nabobørn Tommy og Annika.

Pippi lærer dem, at de voksne ikke altid har ret, og Tommy og Annika udfordrer hende til at gå i skole og til at lære bordskik, selvom det ikke er noget hun har prøvet før. Det var der nemlig ikke tid til, da hun sammen med sin far, Kaptajn Langstrømpe, sejlede rundt på de syv have. Det stopper heldigvis ikke Pippi, for hvordan kan man vide, hvad man kan, hvis man aldrig har prøvet det.

Astrid Lindgren kreerede Pippi Langstrømpe-universet i 1945, og Pippi er i dag er kendt og elsket i hele verden blandt mange generationer. Hun tør vende de voksnes underlige regler på hovedet, og hun er verdens stærkeste pige, fordi hun kan løfte en hest og finde ud af at bo helt alene. Pippi har også en stærk og levende fantasi, og det er godt at have, når man har en mor i himlen, en sørøver-far og en Frk. Prysselius, der vil sende én på børnehjem.

Pippi Langstrømpe kom i 2005 på Unescos liste over bevaringsværdige, kulturelle værker, og dette bekræfter blot at både børn og voksne burde lære Pippi at kende.

Denne teaterversion af Pippi Langstrømpe er både livlig, musikalsk og alvorlig: Den præsenterer verdens stærkeste pige, der savner sine forældre og byder på et genhør med Georg Riedels gode melodier, der optrådte i tv-serien fra 1968.

Instruktør Birgitte Næss-Schmidt håber på, at forestillingen kan være med til at sende børn og voksne ud med en lyst til legen, livet og lystprincippet. En lyst til og en tro på, at vi selv er med til at definere vores eget liv og det samfund, som vi skaber og lever i i fællesskab. At vi kan og skal gøre en forskel, og at vi skal søge spørgsmålene og ikke stille os tilfredse med svarene. Det er mere end nogensinde aktuelt! Lad os bare sige det, som det er: Det er børnene og de unge, der har førertrøjen på!

Du kan spare 75 kr. på indgangsbilletten via dit Club Nord medlemskab, så din billetpris kommer ned i 275, 225, 185 eller 145 kr.

Bestil dine billetter TRYK HER

BEMÆRK: Der skal vises coronapas!

 

Del på facebook