Bliv Medlem, klik her.

MenuKonkurrencen er afsluttet - Vindere er fundet:)

VIND 2 BILLETTER TIL DEN MUSIKALSKE FORESTILLING: PIPPI LANGSTRØMPE

Tirsdag den 30. november kl. 18.00 - AKKC, Aalborg Kultur- & Kongrescenter.

Club Nord giver oplevelser for store og små, børn, unge og voksne. Nu giver vi - I samarbejde med AKKC - dig chancen for at vinde to billetter til den fantastiske musikalske forestilling Pippi Langstrømpe.

Denne teaterversion af Pippi Langstrømpe er både livlig, musikalsk og alvorlig: Den præsenterer verdens stærkeste pige, der savner sine forældre og byder på et genhør med Georg Riedels gode melodier, der optrådte i tv-serien fra 1968.
Instruktør Birgitte Næss-Schmidt håber på, at forestillingen kan være med til at sende børn og voksne ud med en lyst til legen, livet og lystprincippet. En lyst til og en tro på, at vi selv er med til at definere vores eget liv og det samfund, som vi skaber og lever i i fællesskab. At vi kan og skal gøre en forskel, og at vi skal søge spørgsmålene og ikke stille os tilfredse med svarene. Det er mere end nogensinde aktuelt! Lad os bare sige det, som det er: Det er børnene og de unge, der har førertrøjen på!

P.S: Vi sætter to billetter på højkant - Skal resten af familien med? - Som Club Nord medlem kan du spare op til 35% på billetten - Læs mere - TRYK HER

Vil du vinde to billetter?

Giv dit bud på nedenstående spørgsmål:

Hvem instruktør på forestilingen Pippi Langstrømpe?

A: Birgitte Næss-Schmidt

B: Dronning Magrethe

C: Peter Mygind

Vi udtrækker fire vindere tirsdag den 23. november - Vinderne får direkte besked og vil blive offentliggjort på Club Nords Facebookside

Er du ikke medlem? - Så skynd dig at melde dig ind - Det koster 75 kr. om året!
TRYK HER

Del på facebook