Bliv Medlem, klik her.

MenuER AFVIKLET - Vinderne afsløres på Club Nords Facebookside og får direkte besked.

Vind fire billetter til Stig Rossen julekoncert i Aalborg

Torsdag den 2. december kl. 20.00 - AKKC, Aalborg Kongres- & Kulturcenter / Aalborghallen

QUICK konkurrence - Vi finder en vinder tirsdag!!!

Få et ordentligt skud julehygge direkte ind i blodbanerne!. Julen er traditionernes tid, og en af julens fantastiske traditioner er Stig Rossens julekoncerter!

Sammen med AKKC sætter Club Nord nu fire billetter på højkant til en heldig vinder!

Stig Rossen fylder traditionen tro Aalborghallen med juleglade nordjyder, når han vender tilbage med Årets Julekoncert 2021.

I år er det 27. gang julekaravanen bringer den særlige julestemning rundt i landet. Med sig har Stig Rossen som altid sine fire fantastiske korsangere og de seks både veloplagte og velspillende musikere under kapelmester Thomas Jaques kyndige ledelse.

Udover de mange velkendte ansigter, er der traditionen tro også et enkelt nyt ansigt med på scenen. Dette års gæstesolist er Johanne Milland, der er uddannet fra Den Danske Scenekunstskole, Musicalakademiet i Fredericia 2019, og som har spillet med i flere store musicals. 

Sammen med Johanne Milland og hele holdet inviterer Stig Rossen indenfor i sin hyggelige julestue med masser af juletræer, lys og gaver. Her vil han i skæret fra den knitrende pejs bringe alt det, vi går og hungrer efter ved juletid, sammen i en skøn forening bestående af hygge, traditioner og musikalitet.

Årets Julekoncert 2021 vil som altid bestå af stemningsfulde juleklassikere fra både det danske og internationale julerepertoire. 

Publikum kan se frem til en skøn koncertoplevelse for hele familien, der med garanti vil få julestemingen frem hos både store og små.

Giv dit bud på nedenstående spørgsmål:

Hvad hedder året gæstesolist...?

A: Søs Fenger

B: Birthe Kjær

C: Johanne Milland

Vi udtrækker en vinder tirsdag den 30. november - Vinderen får direkte besked og vil blive offentliggjort på Club Nords Facebookside

Du kan læse mere om julekoncerten på AKKC´s hjemmeside TRYK HER

Del på facebook