Bliv Medlem, klik her.

MenuBEMÆRK : AFLYST GRUNDET CORONA!

Eventyrlige julemarkeder på Fyn med overnatning på Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference

Fantastisk  juleoplevelse lørdag den 4. og søndag den 5. december

Julen nærmer sig, så nu skal vi forkæles. 
Club Nord skruer op for hygge-barometret, og krydrer din jul med ægte julestemning. 
Vi tilbyder nemlig vores medlemmer en helt fantastisk juleoplevelse kombineret med en overnatning på Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference.

Vi skal på denne rejse besøge intet mindre end tre julemarkeder - Ravnsborg, Egeskov og den gamle Kongeby Nyborg, også kendt som lokation for optagelserne af den berømte julekalender ”Tinka og Lasse”.
Glæd dig til at nyde den skønne duft af gløgg, gran og julesang mens vi går på opdagelse på julemarkederne, som tilbyder alt mellem himmel og jord. Vi har god tid til at besøge markederne og til, at udforske juleboderne og måske få handlet de sidste julegaver ind.
Vi har inkluderet middag på hotellet, men der er plads i programmet til, at du selv kan købe frokoster på de lokale restauranter på julemarkederne.
Højdepunkter:
• Opleve det spændende ”viking” julemarked på Jim Lyngvilds Ravnsborg
• Hotel Faaborg Fjord smukt beliggende ved vand og skov
• Slotsjulemarked på Egeskov
• Julemarked i den gamle Kongeby
• Halvpension


1. dag:
Julemarked på Ravnsborg - Jim Lyngvilds vikingeborg
Efter endt opsamling (Vi samler op i Frederikshavn - Hjørring - Brønderslev - Hjallerup - Aalborg - Støvring og Hobro)  fortsætter vi mod Fyn, med passende pauser undervejs. Vi skal tilbringe dagen på julemarkedet ved Ravnsborg som er beliggende midt i den smukke sydfynske natur. Multikunstneren Jim Lyngvild åbner igen i år op for julemarkedet hvor særligt udvalgte udstillere fra hele landet ser frem til at kræse om os med unikt håndværk og kendte varemærker.
Der bliver solgt alt lige fra smykker, boligdesign, brugskunst, blomster og meget meget mere.
Hvis Jim har tid, vil han som noget helt specielt komme ud og sige ”hej” til os ved indgangen.
Vi fortsætter herefter til vores hotel Faaborg Fjord som venter med aftensmad.

 

2. dag:
Slotsjulemarked på Egeskov & julemarked i den gamle Kongeby
Efter en dejlig morgenmad på hotellet fortsætter vi til Egeskov Julemarked, som oser af julestemning, med de ca. 120 markedsboder. Her kan man lade sig inspirere af bagekunst, delikatesser, juledekorationer og kunsthåndværk. Julemarkedet er beliggende i udstillingsbygningerne med klassiske fly og biler og udendørs i den smukke have. Der er selvfølgelig kor, som synger dejlige julesange, så vi rigtig kan komme i den rette julestemning. Der vil været tid på egen hånd til at besøge julemarkedet og til frokost hvor man f.eks. kan slå sig ned ved pejsen i Cafe Jomfru Ringborg eller Spisetorvet.
Vi fortsætter herefter til den gamle Kongeby Nyborg
På julemarkedet i den gamle Kongeby kan vi opleve ægte julestemning og julehygge i kongelige omgivelser. Udover julemarkedet er der også andre aktiviteter på Borgmestergården, kirken og Bastionen. Julemarkedet er placeret på det store Torv, som er fyldt med hyggelige træboder direkte importeret fra julemarkedslandet Tyskland.

 


Overnatning lørdag:
Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference
ligger som en herlig smørklat mellem vand og skov. Med det sydfynske øhav i forhaven og en privat og hyggelig skov i baghaven, udgør Hotel Faaborg Fjord et unikt åndehul, hvor freden kan sænke sig over både krop og sjæl. Alle værelser er lækkert indrettet med danske design møbler. Der er ingen garanti for vand kig, men til gengæld har du enten egen balkon eller terrasse
Læs mere her: https://hotelfaaborgfjord.dk

  

Pris pr. person for betalende medlemmer KUN

1.999 kr.

Includerer: Bustur frem og tilbage - Entre - Kaffe/rundstykker lørdag morgen - Overnatning på dobbeltværelkse (Tillæg ved enkeltværelse kr. 400), samt middag lørdag aften og morgenmad søndag på Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference.

Er du ikke medlem?

Så meld dig ind her: BLIV MEDLEM

Del på facebook