Bliv Medlem, klik her.

MenuER AFVIKLET - Vinderne er kontaktet direkte

Vind to billetter til juleballetten ´Nøddeknækkeren´

Onsdag den 8. december kl. 20.00 - AKKC, Aalborg Kongres- & Kulturcenter / Aalborghallen

En anderledes juleoplevelse for hele familien - I år med Shcaufuss Ballettens der har fået exceptionelle anmeldelser både i ind- og udland.

Sammen med AKKC sætter vi nu 2 billetter på højkant til en heldig vinder!

Nøddeknækkeren er kendt i hele verden og er årets juleballet for hele familien. Peter Schaufuss' koreografi og iscenesættelse samt Tjajkovskij’s musik til denne balletforestilling er dobbelt prisbelønnet og spilles hvert år i december af kompagnier verden over.

Forestillingen er baseret på Tjakovskij’s musik og efter den originale Nøddeknækker-historie af E.T.A Hoffman. Historien handler om pigen Clara, der får en nøddeknækker formet som en soldat i julegave. Men om natten sker der fortryllende ting. Nøddeknækkeren forvandles til en prins og tager Clara med til sit kongerige.

Kom i rigtig julestemning med denne romantiske ballet, som indeholder masser af magi, sne, skøjteløb, dansende snefnug. Og ikke mindst et drømmehold af internationale anerkendte balletdansere.

Du kan læse mere om balletten på AKKC´s hjemmeside TRYK HER

Giv dit bud på nedenstående spørgsmål:

Hvem står bag den originale Nøddeknækker-historie...?

A: Tjakovskij

B: E.T.A. Hoffmann

C: Peter Shcaufuss

Vi udtrækker en vinder torsdag d. 2. december - Vinderne får direkte besked og vil blive offentliggjort på Club Nords Facebookside

Del på facebook