Bliv Medlem, klik her.

MenuER AFVIKLET - Vinder er kontaktet direkte

Vind to billetter til ´Jul i Gammelby´

Fredag den 10. december kl. 19.00 - AKKC / Aalborg Kongres- & Kulturcenter - Det Lille Teater

Så skal vi i julestemning. Og hvordan ellers end med gode gamle ´Jul i Gammelby´? En oplevelse for hele familien. Nu giver vi vores Club Nord medlemmer en chance for at få denne oplevelse.

Sammen med Aalborg Kongres- & Kulturcenter sætter vi 2 billetter på højkant til en heldig vinder!

De seneste år har Morskabs-Theatret stået for julehyggen i Det Lille Teater, og i år lægges der atter i kakkelovnen til en herlig juleoplevelse med årets forestilling.

Den klassiske juleforestilling for børn og voksne er en genopsætning af teatrets tidligere succes med den skønne julekomedie.

Jul i Gammelby blev første gang vist som julekalender på DR tilbage i 1979, og handler om en købmand i Gammelby, der er ved at gå til af bekymring over, at hans fragtskib ikke er kommet i havn. Og sker det ikke, vil han ikke holde julefest. Det vil til gengæld julenisserne, der bor på loftet i købmandsgården. De finder derfor på forskellige drillerier sammen med købmandens børn, Mads og Mette, som kan overbevise ham om, at julen ikke skal aflyses. 

Læs mere om ´Jul i Gammelby´i AKKC - TRYK HER

Giv dit bud på nedenstående spørgsmål:

Jul i gammelby blev første gang vist på DR TV i...?

A: 1976

B: 1979

C: 1981

Vi udtrækker en vinder mandag d. 6. december - Vinderne får direkte besked og vil blive offentliggjort på Club Nords Facebookside

Del på facebook