Bliv Medlem, klik her.

MenuClub Nord og Aalborg Kongres & Kultur Center inviterer til en festlig julefrokost med Wallmans Christmas Show!

 

Saml dine kollegaer, familie eller venner til en fantastisk aften, når Wallmans Christmas Show igen finder vej til Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC). Her kan I glæde jer til en uforglemmelig aften med lækker 4-retters menu, topklasse underholdning og efterfølgende afterparty med DJ!

Det bliver en aften, der fra start til slut er fyldt med latter, spænding og overraskelser! Det helt særlige ved Wallmans er, at mad- og showoplevelsen er flettet sammen til en oplevelsesrig helhed. Så indimellem I forkæler ganen med en lækker 4-retters middag, fletter talentfulde artister, sangere og dansere sig ind på de to scener.

Alle sejl er sat til for også at skabe en musikalsk julefrokost, som publikum sent vil glemme med en perlerække af kendte og elskede julehits: ”Santa Claus is Coming to Town”! Oplev endvidere de største hits fra legender som Tom Jones, Elton John, Lionel Richie og Rolling Stones.

 

Afterparty med DJ
Juleshowet kulminerer med en bragende Queen-finale, der gør det umuligt at sidde stille til ”We Will Rock You”. Når den helt store fællessang er trampet på plads, fyrer DJ’en op under dansegulvet med alt fra nutidige hits til de bedste klassikere, så du umuligt kan sidde stille. Der er altså lagt op til en fest, som kun Wallmans kan – både under showet og til det efterfølgende afterparty!

Som Club Nord medlem kan du deltage i årets julefest den 10. eller 11. december til en helt særlig pris, 880,- inklusiv velkomstdrink og garderobe.

 

Du får dermed som Club Nord medlem 50,- kr. rabat samt velkomstdrink og fri garderobe.

Køb dine billetter ved at følge link herunder:

 

 

 

 

 

Del på facebook