Bliv Medlem, klik her.

MenuOplev den humoristiske, nostalgiske musical, Sugar, i Aalborg Teater

Musicalen er baseret på filmen Some Like It Hot fra 1959, som havde Marilyn Monroe i rollen som Sugar Kane, mens Jack Lemon og Tony Curtis spillede Jerry og Joe.

Nogle gange må man ty til kreative løsninger, hvis man skal slippe ud af en tilspidset situation. Eksempelvis kan det ske, at man ufrivilligt bevidner et gangsteroprør. Så må man iklæde sig dametøj, skifte navn og blive medlem af et kvindeband.

I 1930’ernes Chicago begiver de arbejdsløse jazzmusikere Jerry og Joe sig rundt, da de en dag bliver vidner til et gangsteropgør. De vil for alt i verden ikke fanges af gangsterne, så for at sikre deres skæbne skifter de deres beklædning ud med dametøj, deres navne ud med Daphne og Josephine, og så begynder en sand forviklingshistorie. De får også job som musikere i et turnerende orkester, hvor alle medlemmerne er kvinder. Altså undtagen de to senest ankomne. I selskab med den betagende sangerinde Sugar Kane slår Daphne og Josephine deres musikalske folder, indtil de en dag bliver indhentet af fortiden og pludselig står ansigt til ansigt med gangsterne igen.

Du kan læse mere om forestillingen på Aalborg Teater's hjemmeside - TRYK HER

 

Som Club Nord medlem får du 50 kr. i rabat på din billet til forestillingen i hele perioden!

Sådan sikrer du dine billetter:

  1. Klik på knappen "Tryk her" herunder

  2. Vælg ønsket dato og pladser i salen (der er ingen max på køb af antal billetter pr. medlem.)

  3. Læg i kurv, vælg prisen kampagne 2 (er der unge/studerende med vælges den pris, der passer på disse), gå til kassen og print selv dine billetter.

  4. Er du ikke oprettet hos Aalborg Teater, skal dette gøres inden du kan færdiggøre bestillingen. Dereftefter kan du glæde dig til en hyggelig aften i teatret!

Del på facebook