Bliv Medlem, klik her.

MenuMegasuccesen 'Shu-bi-dua the musical' vender endelig tilbage og kan opleves i Arena Nord i Frederikshavn.

Glæd dig til et nostalgisk gensyn med et af største bands i Danmarks historie, når musicalen gæster Arena Nord med 4 forestillinger i perioden 5.-7. Maj 2022.

Som Club Nord medlem får du gratis adgang til det store Shu-bi-dua afterparty med Hardinger band lige efter showet (værdi: 150 kr.). Tilbuddet gælder kun fredag og lørdag aften (show kl. 20.00 & afterparty fra kl. 22.30-01.00)

Bestil dine Club Nord fordelsbilletter:

  1. Klik på linket og bliv ført direkte til billetsalget.
  2. Vælg den ønskede forestilling - Club Nord (tilbuddet gælder kun til forestillingerne fredag 6. maj kl. 20.00 og lørdag 7. maj kl. 20.00).
  3. Vælg det ønskede antal billetter og ’Læg i kurv’.
  4. Under ’tilkøb’ skal du ikke tilkøbe afterparty, da det allerede er med i prisen.
  5. Gennemfør betalingen og modtag dine billetter pr. mail.

Festligt og musikalsk portræt af 80´erne og 90´ernes Danmark

I foråret 2022 kommer Tivolis Koncertsal og landets store musikhuse til at give genlyd af alle de kendte og elskede hits fra Shu-bi-dua som Hvalborg, Den Røde Tråd, Minus til plus, Askepot og Vuffeli-vov.
Shu-bi-duas iørefaldende, melodiske landeplager og skarpe, frække og gakkede tekster, danner rammen om et forrygende festligt og satirisk portræt af 80´erne og 90´ernes Danmark i SHU-BI-DUA – THE MUSICAL. Den røde tråd i forestillingen er historien om drengen Mick, der ikke er som alle andre. Vi følger ham fra barndom til ungdom, følger hans kamp for at finde lykken og sin plads i livet. Mick bliver student, får et fedt job på et reklamebureau og møder kærligheden og verdens sødeste pige… men alligevel er det som om, der mangler noget.

Nye og gamle kræfter på scenen
Publikum får mulighed for både at se nye navne og gengangere fra den oprindelige opsætning på scenen. I de to hovedroller som drømmeren Mick og hans udkårne Sille er der denne gang blevet gjort plads til to nyudklækkede stortalenter fra Den danske Scenekunstskole, Thor Vestergaard og Alberte Hønnicke Kyst. Ny er også Trine Pallesen i rollen som Micks mor, en rolle hun deler med Maria Skuladottir. I de øvrige bærende roller er der gensyn med bl.a. Kim Ace Nielsen som Carlos, Cecilie Greiber Alring som Molly samt Ole Boisen som Far.

SHU-BI-DUA – THE MUSICAL instrueres af Thomas Agerholm, som også har instrueret store succeser som Seebach, Disneys Klokkeren fra Notre Dame – The Musical og senest The Bodyguard – The Musical for Langkjær Entertainment. Manuskriptet er skrevet af Mads Æbeløe Nielsen med Søren Møller samt Thomas Agerholm selv. Kim Ace Nielsen står for forestillingens koreografi baseret på René Vinthers koreografi fra originalopsætningen.

Rolleliste:
Mick: Thor Vestergaard
Sille: Alberte Hønnicke Kyst
Carlos: Kim Ace Nielsen
Molly: Cecilie Greiber Alring
Mor: Trine Pallesen og Maria Skuladottir
Far: Ole Boisen
m.fl.

Del på facebook