Bliv Medlem, klik her.

MenuEKSKLUSIVT: Jim Lyngvild på Voergaard Slot - udstilling og foredrag

Tirsdag den 24. maj kl. 19.00 - 21.00

Som noget helt ekstraordnært kan du møde og høre Jim Lyngvild fortælle om sin overdådige udstilling i Voergaard Slots smukke sale.

Udstillingen SOLO som netop nu kan opleves i ridehallen på Voergaard Slot, er et kig ind i hovedet på designeren, Jim Lyngvild. 

Udstillingen rummer en række unikke og personlige designs af Jim Lyngvild. Udstillingen giver dig et indblik i Lyngvilds kreativitet og overdådige skabertrang og rummer bl.a. en over tre meter høj buste af Dronning Margrethe, store unikasmykker, overdådige kjoler, skulpturer og store fotoværker. Udstillingen samler både nye og gamle værker, herunder en serie af religiøse billeder – fra ånder og overtro til folketro, asatro og kristendom. I forbindelse med udstillinger har vi fået mulighed for at invitere til et eksklusivt foredrag med Jim Lyngvild som vært, hvor du kan komme endnu tættere på ham. Hør om hans kreative virke, hvorfra virkelysten kommer, og hvad der inspirerer ham blandt hans egne værker. Oplev et underholdende Jim Lyngvild foredrag, hvor han giver et indblik i sin udvikling fra realitystjerne til iværksætter.

Se mere om Jim Lyngvilds udstilling på Voergaard Slot på TV2 Nord - TRYK HER

Som Club Nord medlem skal du kun betale 299 kr. for at deltage i det eksklusive arrangement
Til arrangementet vil der være kaffe, vand og lidt sødt til ganen. 

Skynd dig at tilmelde dig nu - Der bliver sikkert rift om billetterne:)

Del på facebook