Bliv Medlem, klik her.

MenuSPAR 200 KR: Bustur til Cirkusrevyen, Amalienborg, Christianshavn mm. (2 dage)

Lørdag den 13. august til Søndag den 14. august

Tag med bustur til København og oplev Den Lille Havfrue, Amalienborg, Christianshavn, Kronborg Slot og 3-retters menu på Postgården, inden Cirkusrevyen starter sin forestilling.

I år er det Lisbeth Dahls 34. og dermed sidste sæson af Cirkusrevyen i det ikoniske grønne telt på Dyrehavsbakken. Så vær med til at fejre Lisbeth i hendes finalesæson og få en fantastisk tur ud af det! 

Dag 1

Bussen starter i Frederikshavn og kører via Hjørring, Brønderslev, Aalborg og Haverslev, Hobro, Randers og Aarhus  mod København.  Vi ankommer til vort hotel først på eftermiddagen. Efter indlogering kører vi til det centrale København, hvor der vi tager en lille byrundtur og ser Den Lille Havfrue, Amalienborg, Christianshavn mv  Sidst på eftermiddagen kører vi til Bakken, hvor der først venter os en 3-retters menu på Postgården – og herefter kommer turens højdepunkt, nemlig  forestillingen i Cirkusrevyen, hvor vi har billetter i den bedste kategori. Efter forestillingen går turen tilbage til vort hotel

Dag 2

Efter morgenmaden starter vi vores hjemrejse, men inden turen går nordpå, tager vi en tur ad Strandvejen fra København og helt op til Helsingør. Undervejs kan vi nyde de mange flotte og imponerende villaer, der ligger i det område, der populært kaldes "Whisky bæltet". I Helsingør besøger vi først Kronborg Slot, som er Nordeuropas mest betydningsfulde renæssance slotte. Slottet har gennem tiderne både været fæstning, kongelig residens og kaserne. Efter besøget bliver der lidt tid på egen hånd i Helsingørs gader, og herefter går turen hjemad mod Nordjylland, hvortil vi ankommer først på aftenen. 
 

Afrejse 13. august 2022

Hjemkomst 14. august  2022

Vores hotel: Glostrup Park Hotel ****

Som ClubNord-medlem skal du kun betale 2.595 kr. v/2 pers. i dobbeltværelse (tillæg for enkeltværelse: 400 kr.)

SPAR 200 KR.

Prisen inkluderer:

  • 4-stjernet bus Nordjylland – København t/r
  • Kaffe og rundstykker i bussen udrejse
  • Frokostsandwich i bussen udrejse
  • 1 overnatning på Glostrup Park Hotel ****
  • 1 x morgenmad
  • Guidet tur i det centrale København
  • 3-retters middag på Postgården
  • Billet kategori A til Cirkusrevyen            
  • Entré Kronborg

 

Tilmeld dig nu - der bliver sikkert rift om billetterne!

Ved tilmelding vil du modtage mail med betalingsoplysninger.
Skynd dig at tilmelde dig nu - Der bliver sikkert rift om billetterne:)

Virker linket ikke? Så gør følgende:
Send en mail til:
clubnord@tv2nord.dk
Tekst i emnefelt: Cirkusrevyen 2
Skriv: Dit navn, adresse, telefonnummer og mailadresse samt det antal, du vil bestille billet til (og gerne de enkelte deltageres navne).

 

Foretrækker du en 3 dages tur istedet, så tjek vores anden bustur til Cirkusrevyen, Skovtårnet, Rosenborg Slot, Amalienborg, Christianshavn, Kronborg Slot mm. 

Nedenfor er nogle billeder fra turen, du kan se frem til

Del på facebook