Bliv Medlem, klik her.

MenuSPAR 300 KR: Bustur til Cirkusrevyen, Skovtårnet, Rosenborg Slot, Amalienborg mm. (3 dage)

Fredag den 19. august til Søndag den 21. august

Tag med bustur til København og oplev Den Lille Havfrue, Amalienborg, Rosenborg Slot, Christianshavn, Kronborg Slot og 3-retters menu på Postgården, inden Cirkusrevyen starter sin forestilling.

I år er det Lisbeth Dahls 34. og dermed sidste sæson af Cirkusrevyen i det ikoniske grønne telt på Dyrehavsbakken. Så vær med til at fejre Lisbeth i hendes finalesæson og få en fantastisk tur ud af det! 

Dag 1

Bussen starter i Frederikshavn og kører via Hjørring, Brønderslev, Aalborg, Haverslev, Hobro, Randers og Aarhus mod Sjælland og København. Undervejs bliver der serveret morgenkaffe og rundstykker i bussen, og der bliver også tid til en frokostsandwich undervejs. Inden vi ankommer til hotellet, tager vi en lille afstikker til sydlige Sjælland. Vi skal nemlig besøge det nye og flotte Skovtårn ved Rønnede. Det 45 meter høje skovtårn ligger i Gisselfeld Klosters skove i forbindelse med Camp Adventure. Turen gennem bøgeskoven og op i tårnet og tilbage igen er på i alt 3,2 km og varer ca. 2 timer, hele turen gennem skoven foregår på en hævet gangsti, hvor også lettere gangbesværede kan færdes. Efter denne spændende oplevelse kører vi til vores hotel. Middag på restaurant nær hotellet.   

Dag 2

Efter morgenmaden går turen mod det centrale København. Vi skal bl.a. se Den lille Havfrue, Amalienborg, Christianshavn mv. Der er inkl. billet til både Rosenborg Slot og Amalienborg Museet. Frokost på egen hånd. Over middag  bliver der tid på egen hånd – måske en strøgtur, eller tid til en kop kaffe eller fadøl på en af de mange beværtninger i Nyhavn. Sidst på eftermiddagen kører vi til Bakken, hvor der først venter os en 3-retters menu på Postgården – og herefter kommer turens højdepunkt, nemlig  forestillingen i Cirkusrevyen, hvor vi har billetter i den bedste kategori. Efter forestillingen går turen tilbage til vort hotel.

Dag 3

Efter morgenmaden starter vi vores hjemrejse, men inden turen går nordover tager vi en tur ad Strandvejen fra København og helt op til Helsingør. Undervejs kan vi nyde de mange flotte og imponerende villaer der ligger i det område der populært kaldes ”Whisky bæltet”. I Helsingør besøger vi først Kronborg Slot, som er et af Nordeuropas mest betydningsfulde renæssance slotte. Slottet har gennem tiderne både været fæstning, kongelig residens og kaserne. Efter besøget er der blive lidt tid på egen hånd i Helsingørs gader, og herefter går turen hjemad mod Nordjylland, hvortil vi ankommer først på aftenen.

 

Afrejse 19. agust 2022

Hjemkomst 21. august 2022

Vores hotel Glostrup Park Hotel ****

Som ClubNord-medlem skal du kun betale 3.695 kr. v/2 pers. i dobbeltværelse (tillæg for enkeltværelse: 800 kr.) 

SPAR 300 KR.

 

Prisen inkluderer:

 • 4-stjernet bus Nordjylland – København t/r

 • 2 overnatninger, 1 middag  på Glostrup Park Hotel ****

 • 2 x morgenmad

 • Rundtur i det centrale København

 • Entré Skovtårnet

 • Entré Rosenborg

 • Entré Amalienborg

 • Entré Kronborg

 • 3-retters middag på Postgården

 • Billet kategori A til Cirkusrevyen

   

Tilmeld dig nu - der bliver sikkert rift om billetterne!

Ved tilmelding vil du modtage mail med betalingsoplysninger.
Skynd dig at tilmelde dig nu - Der bliver sikkert rift om billetterne:)

Virker linket ikke? Så gør følgende:
Send en mail til:
clubnord@tv2nord.dk
Tekst i emnefelt: Cirkusrevyen 2
Skriv: Dit navn, adresse, telefonnummer og mailadresse samt det antal, du vil bestille billet til (og gerne de enkelte deltageres navne).

 

Foretrækker du en 2 dages tur istedet, så tjek vores anden bustur til Cirkusrevyen, Amalienborg, Christianshavn, Kronborg Slot mm. 

Nedenfor er nogle billeder fra turen, du kan se frem til

 

Del på facebook