Bliv Medlem, klik her.

MenuSPAR 125 KR. på Sommerrevyen i Aalborg

Den 3. - 4. september i Aalborg Kongres & Kultur Center

 

Stærk satire, der vil mere end at more. Fuld af flower power og udstyret med et af landets stærkeste revyteams råber Sommerrevyen i Aalborg om håbet på det bedste. Og spidder de værste – dem i Kreml og vores egne dobbeltmoralske handlinger. Fredag 2. september til søndag 4. september kan årets Sommerrevy, som er en humoristisk spejling af samtiden, opleves i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC).

 

Det er Odense Sommerrevy, der for andet år i træk rykker til Aalborg i en tilpasset version, så fokus er både rettet mod globale og lokale emner. Revyen holder på traditionerne. Store fællesnumre, sikre klassikere, det nye, politisk satire og plat humor, som publikum kun kan overgive sig til. Lone Rødbroe, Henrik Koefoed, Vicki Berlin, Thomas Mørk og Lars Arvad afprøver nordjydernes humor. Et fantastisk hold med masser af erfaring, spændvidde, musik og komisk talent.

 

En dynamik mellem sjov og alvor
Sommerrevyen i Aalborg har det meste. Poesi, gakkede tekster, parodier, stærk satire, sang og musik. Revyen har sin samtid på sigtekornet – og der er jo rigeligt at tage fat på.

 

Blandt flere gode anmeldelser roser Politikken revyen for mange fine og flot eksekveret numre af et veloplagt og charmerende hold. Et medley af Lennons Imagine, The Polices Russians (love their children too) og Michael Jacksons Heal the World. Putin der spiller badebold med verden. Curling for partiledere på glatis. En doktor uddannet på Facebook som cand.kun.SoMe. H.C. Andersen med et nyt eventyr om den lille rødhårede pige med fodlænken. Og håndboldlandsholdstræner Nikolaj Jacobsen, der jo godt ”kan ha’ et vask’bræt, selvom der ligger en dyn’ i blø’”. En helt igennem grinende revyoplevelse, som du kan læse meget mere om på AKKC's hjemmeside her

 

Som ClubNord-medlem kan du spare 125 kr. på billetter til Sommerrevyen i Aalborg på følgende datoer:

 

3. september kl. 18.00

 

3. september kl. 21.00

 

4. september kl. 17.00 

 

 

 

 

 

 

Del på facebook