Bliv Medlem, klik her.

MenuMuseum For Papirkunst - Spar 15 kr. på entre

Oplev HC Andersen papirklip, se papirkunst i verdensklasse, lad børnene boltre sig med papirklip og papirflyvere - Museum for Papirkunst, Ilsigvej 2, 9492 Blokhus

Hvis ikke du har besøgt Museum For Papirkunst, så er det vist på tide. Her træder du ind i en spændende verden hvor papiret er i centrum.
Du oplever papirkunst i absolut verdensklasse. Der ændres løbende i udstillingen igennem året så få altid mere info på museets hjemmeside omkring de aktuelle udstillinger. 

Vi har lavet en aftale med Museum For Papirkunst sådan at alle Club Nord medlemmer sparer 15 kr. på entreen. HUSK: Et Club Nord medlemsskab gælder hele husstanden.

I museets kerneudstilling har den verdensberømte psaligraf Bit Vejle samlet et bredt udvalg af de mange imponerende værker, som hun har skabt med sin broderisaks igennem hele sit liv. Bit Vejles verden består af fortællinger med smukke motiver, men hendes kunst er mere end kønne blomster og fugle. Hvert eneste papirklip har sin særlige historie at fortælle og inviterer tilskueren til at reflektere og fortolke. Nogle rører ved alvorlige emner, mens andre hylder glæden i de små ting.

Som noget helt unikt kan Museum for Papirkunst vise et originalt H. C. Andersen-klip, venligst udlånt af Odense Bys Museer. Der vises et nyt originalt H. C. Andersen-klip hver halve år.

Museet har også aktiviteter for børnene. Når du ankommer får børnene en kuffert, som er forbudt for voksne. Kufferten er fuld af sjove lege, der er for eksempel en lup, som de skal bruge til at finde alle de sjove og mærkelige figurer, som kunstneren Bit Vejle har klippet i sine værker. De får også en skabelon, som kan bruges i papirværkstedet, og klippe papirklip som selveste H.C. Andersen!
I Papirværkstedet finder du masser af papir i forskellige farver, teksturer, sakse, stansejern, lim, inspirationsbøger og meget andet, som er til rådighed for dig som en del af entrebilletten. Gå ikke glip af museets populære silhuetkabinet: her får du hjælp til at klippe dit eget silhuetportræt! En fantastisk gave til mor, far, bedsteforældre, onkler, tanter, kæreste og venner.
Børnene kan også folde sit eget papirfly i Papirværkstedet. Her kan de bruge sin egen fantasi eller prøve en af de sjove foldeskabeloner (Faktisk har museet opskriften på flyet som holder verdensrekorden...). På udvalgte datoer er der mulighed for at få registreret hvor langt papirflyet kan flyve.

Læs mere om Museum For Papirklip i Hune/Blokhus på deres hjemmeside: TRYK HER

Sådan gør du: Når du ankommer fortæller du at du er Club Nord medlem, så får du automatisk rabatten.

Del på facebook