Bliv Medlem, klik her.

MenuVIND 4 BILLETTER TIL "SKYLD" PÅ AALBORG TEATER

Spilleperiode 23. november til 22. december. Du kan vinde billetter til forestillingen lørdag den 17. december. 

Hvorfor er det dem vi elsker, der gør os mest ondt? Se det overrumplende drama om en familie med hund i total opløsning.

Mor Elisabeth har samlet familien, der tæller tre voksne børn, fordi familiens elskede hund er død og skal begraves i haven. Derfor er de der allesammen, – eller næsten allesammen – for faren forsvandt for fem år siden, og ingen ved om han er død eller levende. Hvor gik han hen, da han gik ud? Og skjuler Elisabeth noget? Nu vil hun have børnene til at skrive under på et dokument, der erklærer ham død, men det falder langtfra i god jord!

Nu kan du som Club Nord vinde 4 billetter til denne forestilling.

Det er teatrets egen husdramatiker, Julie Maj Jakobsen, der har skrevet dette nye komiske drama om en familie i opbrud. Hun har tidligere høstet stor ros for sine overrumplende dramaer, bl.a. Aftenlandet, som indbragte hende en Reumert som Årets Dramatiker.

Du kan læse mere om forestillingen på Aalborg Teater her: TRYK PÅ DETTE LINK

Giv dit bud på nedenstående spørgsmål for at deltage i konkurrencen:

Julie Maj Jakobsen der har skrevet komedie/dramaet "Skyld", har tidligere skrevet et stykke der indbagte hende en Reumert som Årets Dramatiker. Hvad hed dette stykke?

A: Oliver Twist

B: Skyld

C. Matador

Virker linket ikke? Så gør følgende:
Send en mail til: vind@tv2nord.dk
Tekst i emnefelt: Skyld
Skriv: Svaret på spørgsmålet samt dit navn, adresse og telefonnummer

Vi udtrækker vinderne mandag den 5. december - Vinderne får direkte besked og vil blive offentliggjort på Club Nords Facebookside.

Del på facebook