Spring til indhold

Dit livs tur til Sydafrika!!

Oplev det Bedste af Sydafrika med TV2 Nord Støtteforening Club Nord!

TV2 Nords seerklub; Club Nord i samarbejde med Samson Travel og Jensen Safaris

Er du klar til et eventyr, der vil tage dig med til Afrikas pulserende hjerte og dets mest betagende landskaber? Club Nord inviterer dig til en uforglemmelig rejse til Sydafrika – en oplevelse fyldt med storslået natur, rige kulturer og uforlignelige minder. Her er din chance for at opleve “The Fairest Cape” med en veltilrettelagt rejse, der tager højde for alle dine behov og ønsker.

Rejsen er specielt udviklet i samarbejde med Samson Travel og Jensen Safaris, og du er som deltager garanteret oplevelser ud over det sædvanlige.
Der vil naturligvis være guider på hele rejsen, og der ud over deltager TV2 Nords direktør, Mikael Justesen, som rejseleder. Han har igennem mange år har besøgt Sydafrika, og har et stort kendskab til landets historie og seværdigheder.

Turen bliver lavet i samarbejde med Holger Jensen, der er bosat i landet og efterhånden har mere end 40 års erfaring med rejser til Sydafrika. Han er Thybo og glæder sig til at tage rigtig godt imod sine nordjyske venner. Vi vil således tilbringe en stor del af turen i Jensen Safaris Guesthouse nær Pretoria.
Læs mere om Jensen Safaris Guesthouse – TRYK HER

Du kan roligt glæde dig til en stor rejseoplevelse!

Onsdag den 13. november 2024 starter dit eventyr med en komfortabel flyvning fra Aalborg til Amsterdam, hvor du ombord på KLM’s non-stop service kan nyde en behagelig rejse til Cape Town. Ankomst sent om aftenen, hvor vores venlige lokalguide Simon Husband vil møde dig og eskortere dig til City Lodge Victoria & Alfred Waterfront. Dette charmerende hotel er ideelt placeret ved den berømte havnefront med utallige rekreationsmuligheder, butikker og restauranter. Efter en kort orientering kan du hvile ud og forberede dig på de kommende eventyr.

Udforsk Cape Towns Rige Historie

Torsdag den 14. november 2024 byder på en spændende sightseeing tur i Cape Town. Besøg historiske steder som The Castle, Sydafrikas ældste bygning, og nyd den spektakulære udsigt fra Taffelbjerget. Frokost indtages på den etniske Imoyo Restaurant ved Kirstenbosch Botanical Gardens, hvor du kan udforske Sydafrikas enestående flora. Dagen afsluttes med en afslappende aften på City Lodge Victoria & Alfred Waterfront.

Fredag den 15. november 2024 tager vi dig med på en heldagstur til Kap det Gode Håb, hvor du kan opleve den smukke kystlinje og det rige dyreliv. Fra en sejltur til Seal Island, hvor du kan se søløver og måske endda dræberhvaler, til en frokost på Two Oceans Restaurant og besøg ved pingvinkolonien på Boulders Beach – denne dag vil være fyldt med uforglemmelige oplevelser.

Smag på Vinlandet

Lørdag den 16. november 2024 dedikeres til Sydafrikas verdensberømte vinland. Besøg på Babylonstoeren Wine Estate og Vergelegen Wine Estate byder på smagninger og indblik i den lokale vinproduktion. Efter en frokost omgivet af Kap-hollandsk arkitektur, fortsætter vi til Stellenbosch for yderligere sightseeing, før vi returnerer til Cape Town.

Johannesburg og Safari Eventyr

Søndag den 17. november 2024 flyver vi til Johannesburg og indkvarterer os på Jensen Safaris Guesthouse i Pretoria. Her kan du nyde en velkomstmiddag og en afslappende atmosfære i luksuriøse omgivelser. Mandagen bringer en tur til Soweto, hvor du kan besøge Nelson Mandela’s hus og smage lokale retter på en autentisk shebeen.

Tirsdag den 19. november 2024 står i kulturens tegn med besøg ved Maropeng Museum og Lesedi Cultural Village. Oplev menneskehedens vugge og nyd traditionel underholdning og middag, før vi vender tilbage til gæstehuset.

Safari i Kruger National Park

Onsdag den 20. november til fredag den 22. november 2024 er dedikeret til safari i den berømte Kruger National Park. Med åben safaribil vil du have mulighed for at se “The Big 5” og mange andre vilde dyr i deres naturlige habitat. Vi overnatter i forskellige camps, hvor du kan nyde fuldpension og komfortable indkvarteringer.

Afslutning med Blyde River Canyon

Fredag den 22. november 2024 fortsætter vi til Blyde River Canyon, hvor vi nyder spektakulære udsigter ved The Three Rondawels og besøger Berlin og Lisbon Falls. Sidste aften fejrer vi rejsens succes med en dejlig middag og refleksioner over de fantastiske oplevelser, før vi returnerer til Pretoria og forbereder os på hjemrejsen.

Sydafrika er et land fyldt med kontraster og skønhed, og denne rejse tilbyder en unik mulighed for at opleve det hele.

Club Nord medlemmer:
Pris pr. person er DKK 24.495
(Er du ikke medlem af Club Nord er prisen DKK 24.995 pr. person)
i delt dobbeltværelse + gebyr DKK 500 per person.
Depositum ved tilmelding DKK 2.500 (ikke refundérbar)
Restbeløb indbetales senest 01/09/2024
Prisen er inklusiv fly, overnatninger og mange måltider

Club Nords samarbejdspartner, Samson Travel, står som teknisk arrangør og er medlem af Rejsegarantifonden.

Prisen inkluderer:


Flybilletter Aalborg-Cape Town-Johannesburg-Aalborg på økonomiklasse inkl. alle skatter og afgifter
Alle overnatninger baseret på delte dobbeltværelser
Morgenmad alle dage
Frokost 14/11, 15/11, 16/11, 18/11, 19/11, 20/11, 21/11, 22/11, 23/11
Middag 17/11, 18/11, 19/11, 20/11, 21/11, 22/11
Samtlige entréudgifter og udflugter beskrevet i rejseprogrammet
Community levy og Conservation fees for opholdet i Kruger National Park
PRISEN EKSKLUDERER:
Drikkevarer og måltider ikke inkl. i rejseprogrammet
Drikkepenge på restauranter og til safari guider i Kruger National Park

Flytider:

 • 13. november: Kl. 06.00 Aalborg – Amsterdam (Ankomst kl. 07.25)
 • 13. november: Kl. 10.30 Amsterdam – Cape Town (Ankomst kl. 22.45)
 • 17. november: Kl. 15.20 Cape Town – Johannesburg (Ankomst kl. 17.25)
 • 23. november: Kl. 23.59 Johannesburg – Amsterdam (Ankomst kl. 10.10)
 • 23. november: Kl. 16.25 Amsterdam – Aalborg (Ankomst 17.40)

BOOK DIN REJSE:

Send en mail til clubnord@tv2nord.dk

Skriv navn – adresse – telefonnummer – mail og antal rejsende.
Herefter vil du modtage yderligere info fra Club Nord.
I mailens emnefelt skriver du: Sydafrika

SPØRGSMÅL til rejsen kan rettes til Samson Travel:
Telefon: 98 42 78 00
eller mail:
samson@samson-travel.dk

Teknisk arrangør af rejsen er
Vejle Rejser ApS, som står for opkrævning af depositum og restbeløb.
Vejle ApS er registreret i rejsegarantifonden med nr: 0098
Kontakt:
Vejle Rejser ApS
Rome Hule 8, 2. sal
7100 Vejle
ferie@vejle-rejser.dk
Tlf: 76 42 99 70

Se PDF med rejsebeskrivelse her:

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomRetur til butikken