Bliv Medlem, klik her.

MenuTilmelding

Som medlem af TV2 Nords støtteforening får du automatisk et medlemskort til Club Nord, når du melder dig ind i støtteforeningen. Kontingentet til Støtteforeningen for TV2 Nord er 75,- kr. om året pr. husstand. Medlemskortet er personligt og med mindre andet er angivet, giver kortet kun fordel til dig, der er medlem. Der kan være krav om fremvisning af anden gyldig legitimation sammen med medlemskort.

 

Betaling

Club Nord modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard. Betaling bliver trukket på din konto ved bestilling af medlemskortet. 

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

 

Levering

Medlemskortet bliver sendt til din adresse. Mister du dit medlemskort, koster det kr. 35,- at få et nyt. Efter indmeldelse modtager du dit medlemskort inden for 7-10 hverdage. 

Club Nord sørger for levering med Post Danmark  Rettidig levering forudsætter dog at Post Danmark overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Club Nord kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Club Nord naturligvis en ny leverance uden beregning.

 

Fortrydelsesret

Medlemskabet er bindende for et år af gangen. Fornyelse sker via PBS eller den faktura, som automatisk tilsendes medlemmerne efter ca. 1 års medlemskab. Udmeldelse skal ske til clubnord@tv2nord.dk. Såfremt indbetaling for et nyt år ikke sker, ophører medlemsskabet automatisk. 

Købes der billetter til vores arrangementer, foregår det via vores samarbejdspartnere. Der henvises til de individuelle handelsbetingelser hos partnerne. Det fremgår tydeligt på clubnord.dk hvem vi samarbejder med på de individuelle arrangementer. 

 

Konkurrencer 

Alle medlemmer med gyldigt betalt medlemskab deltager i støtteforeningens konkurrencer. Uanset hvordan du betaler kontingent, deltager du i konkurrencerne. 

Club Nord kan udskrive små ad hoc konkurrencer blandt alle betalende medlemmer, alle følgere på Facebook eller blandt alle modtagere af det elektroniske nyhedsbrev. Her deltager kun de pågældende medlemmer

 

Personoplysninger

Når du køber online hos Club Nord, eller når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, indsamler og lagrer vi dine personlige oplysninger. Det er dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer, der bliver registreret.

Den information, du deler med Club Nord er fortrolig. Oplysningerne videregives eller sælges ikke til tredjepart. Vi videregiver dog de nødvendige oplysninger til fragtfører, for at kunne levere dine varer, ligesom at vi, i tilfælde af mistanke om bedrageri, ved lov er forpligtet til at videregive oplysningerne, til politiet. Begge dele vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning. 

Når du handler på www.clubnord.dk er dine informationer sikre. Vi kommer aldrig til at se dine kreditkortoplysninger, da alle transaktioner foregår gennem NETS, som er et tredjeparts betalingssystem.

abonnementsbetingelser

Kontakt 

Club Nord har kontor samme sted som TV2 Nord på Søparken 4, 9440 Aabybro

 

Mail: clubnord@tv2nord.dk 

Tl. 96969696