Bliv Medlem, klik her.

MenuClub Nord

- unikke oplevelser for hele familien

VIP-oplevelser, nordjyske rødder, spændende mennesker og magiske øjeblikke, du normalt ikke kan købe for penge. Det er grundlaget og ambitionen for Club Nord, der har to klare målsætninger: At skabe unikke, nordjyske begivenheder for nordjyder - og samtidig bakke op om hele regionens egen tv-station, TV2 Nord.

Som medlem af Club Nord får du og din familie løbende tilbud om at deltage, når Club Nord inviterer til store og små events, udflugter, foredrag og andre oplevelser, som meget ofte har den ekstra dimension, som du ellers ikke ville få mulighed for at få med. Som da Club Nord inviterede til foredrag med tv-journalist Rasmus Tantholdt, og Club Nord medlemmer fik mulighed for et personligt møde og et signeret eksemplar af hans nye bog. Eller som når Club Nord i samarbejde med Aalborg Kongres & Kultur Center inviterer til Disney On Ice i Gigantium, og nogle af de yngste medlemmer i Club Nord får mulighed for at komme backstage og hilse på de verdensberømte Disney-figurer.

Samtidig er du, sammen med de nordjyske virksomheder, der er Club Nord partnere, med til at bakke op om TV2 Nord og sikre, at din regionale tv-station kan levere endnu mere og endnu bedre kvalitets-tv og journalistik, såvel i dit tv som på nettet.

Meld dig ind allerede i dag og få adgang til oplevelser, du ikke kan købe for penge. Du tilmelder dig via menupunktet BLIV MEDLEM.

Som medlem får du:
* Nyhedsbrev med nye arrangementer og fordele
* Masser af konkurrencer i nyhedsbrevet og på facebook
* Mulighed for at deltage i eksklusive arrangementer og events
* Mulighed for at købe billetter til specielle arrangementer, før alle andre
* Mulighed for at vinde billetter til masser af forskellige arrangementer, der laves i samarbejde med Club Nord
 
Du kan følge med i vores arrangementer, konkurrencer og fordele her på sitet og på facebookgruppen: Club Nord.
Har du spørgsmål ang. klubben er du velkommen til at kontakte os på: clubnord@tv2nord.dkClub Nord er blevet til på initiativ fra TV2 Nord, men er en selvstændig forening med egen bestyrelse, som ser således ud:

 

Formand: Lars Sennels (direktør, Vendsyssel Teater)
Næstformand: Mette Bertelsen (Eventchef i Randers eventsekretariat)
Kasserer: Jørgen Skjøt

Sekretær: Jeanett Kaare (Weltklasse reklame + PR)

Medlemmer: Trine Steffensen (medlem Club Nord), Søren Svendsen (Aalborg Lufthavn) og Mads Sølver Pedersen (direktør i Springeren Maritimt Oplevelsescenter).
Suppleanter: 1. suppleant: Janni Pedersen (medlem Club Nord), 2. suppleant: Lisbeth Sørensen (medlem af Club Nord) og 3. suppleant Helge Thimm (medlem af Club Nord).


Ved spørgsmål vedrørende medlemskab: Tlf. 96 96 96 96, alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00.