Bliv Medlem, klik her.

MenuBliv partner i Club Nord

Club Nord er funderet på et tæt samarbejde med nordjyske virksomheder med lyst til at bakke op om Nordjylland, nordjyderne og deres regionale tv-station, TV2 Nord.

Som partner i Club Nord kan du og din virksomhed være med at skabe unikke oplevelser for hele familien Nordjylland, og du får samtidig mulighed for at knytte tætte relationer og kommunikere direkte til Club Nords medlemmer, både via klubbens nyhedsbreve og de aktiviteter, som vi sammen skaber til medlemmernes fordel.

Partnerskabet kan indgåes på tre forskellige niveauer: Guld, Sølv og Bronze.

Som Bronze-partner får du eksempelvis mulighed for at kommunikere særlige klub-tilbud og arrangementerer direkte til klubbens medlemmer via nyhedsbreve.

Med vores Guld-partnere har vi et vidtgående samarbejde, som blandt andet omfatter et stort antal events, begivenheder, rejser m.m. i løbet af året, massiv eksponering af arrangementerne med tv-spots på såvel TV2 som Salto, eksponering på Club Nords hjemmeside og facebook-side - og mulighed for at lave et firma-arrangement med rundvisning på TV2 Nord og møde med nogle af stationens ledende og kendte medarbejdere.

Du kan når som helst kontakte Club Nord på e-mail: clubnord@tv2nord.dk eller telefon: 96 96 96 96 for at høre mere om mulighederne for et samarbejde med Club Nord og din regionale tv-station.

Partnere

  • Guld
  • Sølv
  • Bronze