Bliv Medlem, klik her.

MenuBliv partner i Club Nord

Club Nord er funderet på et tæt samarbejde med nordjyske virksomheder med lyst til at bakke op om Nordjylland, nordjyderne og deres regionale tv-station, TV2 Nord.

Når du samarbejder med Club Nord kan du og din virksomhed være med at skabe unikke oplevelser for hele familien Nordjylland, og du får samtidig mulighed for at knytte tætte relationer og kommunikere direkte til Club Nords medlemmer, både via klubbens nyhedsbreve og de aktiviteter, som vi sammen skaber til medlemmernes fordel.

Et partnerskab kan laves på mange måder, alt efter hvilke Club Nord platforme du ønsker at være på.

Vi har flere atraktive platforme som giver dig gode muligheder for at brande produkter, virksomhed og medarbejdere:

- Club Nord TV-spots: Vi eksponerer sammen vores budskab i TV2 Nord primetime kl. 19.30.

- Salto TV-spots: Du bliver synlig på Salto der sender døgnet rundt

- Club Nord Facebook: Du får eksponering på vores Facebookside

- Clubnord.dk: Eksponering overfor vores medlemmer og besøgende på hjemmesiden.

- Club Nord Nyhedsbrev: 40+ gange om året sender vi nyhedsbrev ud til vores medlemmer. Du får en unik mulighed for at lande i medlemmernes emailboks.

- Club Nord events: Vi laver en event sammen som promoveres på vore platforme

- Club Nord konkurrence: Der bliver skabt attention om dit brand/produkt når vi lancerer vores Club Nord konkurrencer

- Club Nord rabat: Vi giver den fuld gas når vi kan forkæle vore medlemmer med en god rabat. Din virksomhed får maks opmærksomhed.


Der er masser af spændende muligheder for et godt og unikt samarbejde med TV2 Nords seerklub; Club Nord. 

Lad os starte med et møde, hvor du vil få besøg af vores Sponsor- & Eventmanager Lars, som gerne kigger forbi (Han bliver nemmere at have med at gøre hvis der er mælk til kaffen:)).  Vi kan altid skræddersy en plan der placerer dit brand solidt i den nordjyske muld.

 

Kontakt Sponsor- og Eventmanager Lars Bisgaard Andreasen på telefon 22 83 16 16, eller mail: laan@tv2nord.dk, og hør mere om de mange spændende muligheder for et unikt samarbejde der placerer din virksomheds brand i nordjydernes bevidsthed.

 

Du kan når som helst kontakte Club Nord på e-mail: clubnord@tv2nord.dk eller telefon: 96 96 96 96 for at høre mere om mulighederne for et samarbejde med Club Nord og din regionale tv-station.

Partnere

  • Guld
  • Sølv
  • Bronze