Skip to main content

Arena Nord Det Musiske Hus – Søndag 29.09.24 kl. 16:00

Da Heino Hansen senest var aktuel med et one-man show, turnerede han landet tyndt med sit ultra-populære ”Heino Hansen’s Første Comedy Show”. Et show der sidenhen sikrede ham prisen som ”ÅRETS KOMIKER” ved ZULU Comedy Galla 2022.

I sin takketale lød det blandt andet:

”Jeg har lavet 141 shows på 10 måneder, og det har været en stor oplevelse. Men jeg vil også sige, at min hjerne er gået lidt i stykker efterfølgende. Det er lidt et chok som komiker at finde ud af, at man kan blive mør på den måde, så jeg er glad for den her pris, for jeg tror faktisk, det var sidste skud, jeg havde i bøssen.”

Salen grinede – men var det en joke?

Efter 15 års intens jagt på drømmen stod han nu der på scenen og takkede alle de vigtigste omkring sig. Pavestolt(!) over at have nået denne store milepæl i sit liv – på toppen af dansk comedy – var der dog en særlig tvivl, der begyndte at spire i ham. I de seneste 3 år har Heino nemlig gemt på en hemmelighed overfor sit publikum.

I 2024 får “Heino Hansen’s Første Afskedsshow” premiere, og vi skulle hilse fra Heino og sige, at det gider du godt at se!

Nu kan du som Club Nord medlem vinde 4 billetter til Heino Hansen!

Du kan læse mere på Arena Nords hjemmeside her: TRYK PÅ DETTE LINK

Udfyld formularen nedenfor for at deltage i konkurrencen.

    Læs om oplevelsen

    Konkurrenceperiode:
    Til og med søndag d. 15 september 2024

    Vi finder én vinder á 4 billetter:
    Mandag den 16. september 2024

    Præmiens værdi:
    1400 kr.

    Når du deltager i konkurrencer, giver du samtykke til, at dit navn og by må offentliggøres på hhv. Club Nords hjemmeside, Facebook og Instagram, hvis du bliver den heldige vinder. Vinderen/vinderne findes ved lodtrækning blandt alle, der har svaret rigtigt på det givne spørgsmål. Præmien kan ikke byttes, eller veksles til kontanter. Præmien skal afhentes hos Club Nords samarbejdspartner medmindre andet aftales. Derfor vil Club Nords samarbejdspartnere få udleveret navn og e-mail i hensigten om etablering af kontakt til vinderen. Ved billet gevinster fremsendes præmien via e-mail.